Τι σκέφτεται άραγε ένας άθρωπος που αγαπά και δουλεύει στη μόδα αυτή τη χρονιά που άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας και επηρέασε σημαντικά και την παγκόσμια βιομηχανία του λαμπερού αυτού χώρου; Tο MissBloom.gr συμπράττει με τον οίκο Τommy Hilfiger και πραγματοποιεί 3 #InspiringTalks με 3 ανθρώπους της μόδας με άποψη και πείρα, που επιχειρούν να μας δώσουν μια απόλυτα επίκαιρη εικόνα.

#InspiringTalks, Episode 1

Ακόμα και αν σκεφτεί κανείς τον κόσμο της μόδας απλά μια σεζόν πριν, συνειδητοποιεί αμέσως πόσο πολύ έχει αλλάξει. Από τον πιο σημαντικό οίκο μέχρι τον κάθε άνθρωπο που αγαπά τον χώρο της μόδας, όλοι φαίνεται να έχουν γυρίσει σελίδα. Σε μια χρονιά που έφερε την πανδημία και μαζί μεγάλες ανατροπές, η φιλοσοφία που βρίσκεται πίσω από τη μόδα έχει εστιάσει σε αξίες όπως η διαφορετικότητα και η βιωσιμότητα.

Με αφορμή την ιδιαίτερα εύγλωττη καμπάνια του Tommy Hilfiger «Moving Forward Together» που βασίζεται στη συνεχή δέσμευση του Tommy Hilfiger να δημιουργήσει μόδα που δε θα σπαταλά τίποτα και θα καλωσορίζει τους πάντες η Ελένη Στασινοπούλου, editor in chief Attica Media Digital και η Δέσποινα Ισοπούλου, fashion writer & consultant προσπαθούν σε 3 λεπτά να περιγράψουν τη νέα αυτή εποχή στη μόδα.

Η Δέσποινα Ισοπούλου φοράει blazer και t-shirt TOMMY HILFIGER, denim παντελόνι TOMMY JEANS. Η Ελένη Στασινοπούλου φοράει total TOMMY HILFIGER look.

 

1. Ποια είναι κατά τη γνώμη σου τα 3 πράγματα που ορίζουν τώρα τη νέα
εποχή της μόδας;

2. Ποιο είναι το πιο μεγάλο challenge για κάθε μεγάλο οίκο μόδας τώρα για να συνεχίσει να είναι επίκαιρος;

3. Αν θέλαμε να γράψουμε το πιο αισιόδοξο σενάριο για το αύριο της μόδας ποιο θα ήταν αυτό;

 

Δες τις απαντήσεις στο video

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

3 πράγματα για την καμπάνια Moving Forward Together και τον Tommy Hilfiger

– Η καμπάνια Fall 2020 γυρίστηκε στο Golden Oak Ranch της Disney από τον φωτογράφο Chris Bernabeo.

– Το cast της καμπάνιας περιλαμβάνει ένα εμπνευσμένο mix ανθρώπων που υποστηρίζουν σθεναρά το θέμα του inclusivity, όπως οι influencers Alton Mason, Ralph Souffrant, Geron McKinley, Halima Aden, Dilone, Michaela DePrince, Soo Joo Park και Precious Lee.

– Το Moving Forward Together αποτελεί μία συνέχεια των φιλανθρωπικών προγραμμάτων που ξεκίνησε πρόσφατα ο Tommy Hilfiger. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας, ο ίδιος δώρισε 10.000 λευκά T-shirts στους εργαζομένους του χώρου υγειονομικής περίθαλψης πρώτης γραμμής. Ξεκίνησε επίσης μια πρωτοβουλία συν-δημιουργίας που κάλεσε την κοινότητα TOMMY HILFIGER να σχεδιάσει μια capsule collection, τα έσοδα της οποίας μοιράστηκαν σε παγκόσμιες προσπάθειες ανακούφισης από την πανδημία COVID-19. Το Moving Forward Together αποτελεί ένα ακόμη βήμα για να ανακάμψει η βιομηχανία και οι δημιουργικές κοινότητες.

 

Πηγή: missbloom.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS