Φυσικά, υπάρχουν πάντα φορέματα για να πέσουμε ανάσκελα από εντυπωσιασμό, είτε αυτά είναι μικρά μαύρα, είτε sequinned, βελούδο ή σατέν. Τα φορέματα μας παρέχουν έναν ασφαλή τρόπο επιτυχίας χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε καμία μεγάλη προσπάθεια.

Ωστόσο, ανακαλύψαμε ξανά ότι δεν υπάρχει μόνο επιλογή «one-go». Το «μια και έξω» φόρεμα που τονίζει τη θηλυκότητα και τη φιγούρα μας μπορεί πολύ εύκολα να αντικατασταθεί από τα φετινά παντελόνια, τα οποία είναι με πιέτες, σε γραμμή μπάγκι και πολύ glamorous.

Φοριούνται σε κοστούμι ή μόνα τους με λαμπερά τοπ και ακόμα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι τα αγαπημένα ρούχα του πάρτι. 

Φοριούνται σε κοστούμι ή μόνα τους με λαμπερά τοπ και ακόμα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ. PHOTO: @STYLEHEROINE

Οι επιλογές είναι ατελείωτες: κωνικό, γυαλιστερό, σατέν, βελούδο, crooped ή μακρύ, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, το φετινό παντελόνι θα σας αποζημιώσει στιλιστικά.

Ωστόσο, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε: αυτό το κομμάτι απαιτεί οπωσδήποτε δοκιμή πριν την τελική αγορά. Αλλιώς δείχνει στην κούκλα της βιτρίνας και αλλιώς στο σώμα μας.

Για να καταλήξουμε: Μην παραβλέπετε τις δυνατότητες αυτών των παντελονιών -είναι μεγάλες. 

Ωστόσο, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε: αυτό το κομμάτι απαιτεί οπωσδήποτε δοκιμή πριν την τελική αγορά. PHOTO: @CAMILLECHARRIERE

Δείτε το εδώ 

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ 49,95 EUR

 

TAGS