Από τις πιο δημοφιλείς «γαλαζοαίματες» στην Ευρώπη, η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας, κρατάει πάντα χαμηλό προφίλ και δεν απασχολεί τα διεθνή μέσα με τον τρόπο που τα απασχολούν η Κέιτ Μίντλετον ή η Μέγκαν Μαρκλ. 

Η διάδοχος του σουηδικού θρόνου συνεχίζει να πραγματοποιεί τις βασιλικές της υποχρεώσεις εν μέσω lockdown με πολλές βιντεοκλήσεις από το παλάτι όπου διαμένει στη Στοκχόλμη. Σε μία από αυτές, στο «Digital High Level Sustainable Ocean Business» των Ηνωμένων Εθνών, η Βικτόρια εμφανίστηκε με ένα limited edition φόρεμα της σουηδικής εταιρίας H&M, ένα brand που αγαπά ιδιαίτερα και επιλέγει πολύ συχνά.

Το μάξι φόρεμα του σουηδικού brand ξεχωρίζει για τα μεγάλα, γαλάζια του μοτίβα και την καλοκαιρινή του διάθεση που φέρνει στο νου ελληνικά βράδια σε κυκλαδίτικα στενά, ενώ παράλληλα υπακούει σε μία μεγάλη τάση της μόδας, στα φουσκωτά μανίκια που φέτος πρωταγωνιστούν παντού.

Μπορεί να μην ανήκει στα προσιτά κομμάτια της γνωστής, οικονομικής εταιρίας ένδυσης, στοιχίζοντας 180 ευρώ, ωστόσο, είναι ένα item που αξίζει να αποκτήσει κανείς ειδικά αν πρόκειται να πάει σε κάποιο επίσημο event αυτό το καλοκαίρι.

Η Βικτόρια το συνδύασε ιδανικά με ένα πολύ χαλαρό χτένισμα στα μαλλιά, χωρίς κοσμήματα και περιττά αξεσουάρ.

Δείτε την ανάρτηση της πριγκίπισσας Βικτόρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Mosaic-patterned silk dress 179,00 €

Άλλα φορέματα από τα H&M

Δες το εδώ

Flounced dress 29,99 €

Δες το εδώ

Balloon-sleeved poplin dress 39,99 €

Δες το εδώ

Short chiffon dress 29,99 €

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

TAGS