Ανυπομονούμε για το καλοκαίρι, αλλά μοιάζει πολύ μακρινό – και είναι, εδώ που τα λέμε. Μπορούμε όμως από τώρα να φορέσουμε το αγαπημένο μας καλοκαιρινό φόρεμα, τουλάχιστον τις πιο ζεστές μέρες του Μαρτίου, ακόμα και αν είναι μόνο για ένα χαλαρό περπάτημα στη γειτονιά στη διάρκεια του lockdown. Τον τρόπο μας τον έδειξε η Instagramer Αλέξα Τσανγκ, συνδυάζοντας στο ίδιο λουκ τρία ετερόκλητα κομμάτια: φόρεμα, καμπαρντίνα και μπότες

Σετάρει, μάλιστα, το φόρεμα με τις μπότες υιοθετώντας ένα στιλιστικό τρικ που κάνει τη διαφορά: αφήνοντας μια λεπτή λωρίδα γυμνού δέρματος να διαφαίνεται ανάμεσα στα παπούτσια και τον ποδόγυρο, πάχους, χονδρικά, γύρω στο ένα εκατοστό.

Έτσι προστατεύουμε τα πόδια μας επαρκώς από το κρύο, ακόμα και τον χειμώνα, ενώ ταυτόχρονα τους δίνουμε ύψος και χαρίζουμε στη συνολική εμφάνισή μας την απαραίτητη αρμονία για φινέτσα από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Στο γοητευτικό αποτέλεσμα συμβάλλει και η αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων, που εξισορροπεί το σύνολο παρόλο που τα ρούχα και τα αξεσουάρ του προέρχονται από διαφορετικές εποχές.

Δες την εμφάνιση της Αλέξα Τσανγκ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Wrap Midi Dress από οργανικό βαμβάκι, www.stories.com, €129

Δες το εδώ

Καμπαρντίνα σε δύο αποχρώσεις, www2.hm.com, 39,99 €

Δες το εδώ

Δερμάτινες chelsea boots Roeffler Randall, www.net-a-porter.com, €460

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS