Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ζωές μας και η βιομηχανία της μόδας βιώνουν μια ταραχώδη περίοδο. Από την κλιμακούμενη συζήτηση γύρω από τη βιωσιμότητα, την κλιματική αλλαγή και τον αντίκτυπο του κορωνοϊού, μέχρι την ευρύτερη αίσθηση ότι δεν πρέπει μόνο να ενδιαφερθούμε αλλά και να συμβάλουμε ενεργά στα μεγαλύτερα προβλήματα που ανησυχούν τον κόσμο μας. Η φύση είναι ευτυχία, δημιουργικότητα και υγεία. Η ευημερία μας συνδέεται αυστηρά με τον πλανήτη και οφείλουμε να τον προστατέψουμε.

Η φύση είναι ευτυχία, δημιουργικότητα και υγεία. Η ευημερία μας συνδέεται αυστηρά με τον πλανήτη και οφείλουμε να τον προστατέψουμε.

Έτσι, η Yamamay στην Ανοιξιάτικη συλλογή της, συνεχίζει την αειφόρο πορεία της, παράγοντας σημαντικό έργο. Οι νέες της σειρές από ανακυκλωμένες ίνες, Eco Cotton (υφάσματα από 95% οργανικό βαμβάκι), Eco Daily Πιτζάμες (υφάσματα από 60% ίνες μπαμπού και 33% οργανικό βαμβάκι), Eco Hope (δαντέλα από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith (υφάσματα από 77% ανακυκλωμένες ίνες και σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες), Eco Faith II (τούλι από 94% ανακυκλωμένες ίνες) και Eco Tropical Garden (σατέν από 43% ανακυκλωμένες ίνες) διατηρούν τη δέσμευση τους απέναντι στο περιβάλλον. Μερικά από τα κομμάτια τους μάλιστα έχουν τυπωθεί χρησιμοποιώντας ψηφιακή εκτύπωση που μειώνει την κατανάλωση νερού και τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα στο Missbloom.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS