Κι ενώ όλοι περίμεναν την πρώτη συλλογή της Chanel χωρίς τον Κάιζερ της μόδας, χωρίς τον θρυλικό Καρλ, η Βιρζινί Βιάρ ετοίμαζε κάτι πραγματικά θεαματικό για τη συλλογή Cruise 2020. Τα πατρόν αγκαλιάζουν τη γυναικεία φιγούρα με την ίδια σιγουριά που το κάνει κάθε ρούχο του οίκου, ενώ μια εσάνς από τα λατρεμένα 80s παραμονεύει στη γωνία.

Τα παντελόνια αποκτούν πιέτες και το δέρμα επαναπροσδιορίζεται. Τα μανίκια παραμένουν με όγκο και το καρό της Chanel παίρνει πολλές μορφές. Το μοβ συνδυάζεται με το τσαγαλί (το πράσινο του αμύγδαλου), ενώ το ζωηρό κόκκινο γίνεται εμβληματικό cardigan και φοριέται με πολλές αλυσίδες και πέρλες στο λαιμό. 

Το πιο hot αξεσουάρ, όμως, η πολυπόθητη τσάντα Chanel, επανασχεδιάστηκε και ντύθηκε με τζιν ντεγκραντέ ύφασμα, μια τεχνική που αγαπήθηκε όσο καμία στα denim της δεκαετίας του '80 και σίγουρα οροθετεί την τάση καλύτερα από κάθε άλλο item στη συλλογή.  

Το πιο hot αξεσουάρ, όμως, η πολυπόθητη τσάντα Chanel, επανασχεδιάστηκε και ντύθηκε με τζιν ντεγκραντέ ύφασμα / REUTERS/Gonzalo Fuentes

Μία άλλη εκδοχή για το τσαντάκι Chanel είναι το τετράγωνο μπαουλάκι, με τη σκληρή χειρολαβή. 

Μία άλλη εκδοχή για το τσαντάκι Chanel είναι το τετράγωνο μπαουλάκι, με τη σκληρή χειρολαβή / REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ενώ ο κλασικός Chanel σάκος ντύνεται με καρό ύφασμα και αποκτά πολλές εξωτερικές θήκες.  

Ενώ ο κλασικός Chanel σάκος ντύνεται με καρό ύφασμα και αποκτά πολλές εξωτερικές θήκες / REUTERS/Gonzalo Fuentes

 

Η Βιρζινί Βιάρ υπέγραψε μία πανέμορφη συλλογή χαρίζοντας τον δικό της αέρα / REUTERS/Gonzalo Fuentes

Δείτε ολόκληρο το σόου της Chanel, Cruise 2020: 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS