Εάν επρόκειτο να εγγραφείτε στην (φανταστική) σχολή στυλ της Βικτόρια Μπέκαμ, θα αποφοιτούσατε ως ένα απείρως πιο κομψό και αισθητά πιο elegant είδος κυρίας. Η εικόνα της Βικτόρια Μπέκαμ δεν είναι τίποτα λιγότερο από άψογη -ούτε μια τρίχα λάθος ή ένα αταίριαστο αξεσουάρ, όλα είναι στη θέση τους.

Από τότε που κατέκτησε μια σταθερή θέση στα κορυφαία κλιμάκια της βιομηχανίας της μόδας, η Μπέκαμ, ως σχεδιάστρια, έχει βρει τον τρόπο να κάνει την υπογραφή της αισθητή και μάλιστα από μακριά. Ειδικά το 2017 ήταν η χρονιά της, αφού το ύφος της συνέχισε να ακμάζει καταφέρνοντας να συλλέξει μια παρτίδα από τις καλύτερες εμφανίσεις της, οι οποίες φορέθηκαν με παραλλαγές περισσότερες από μία φορές, δίνοντας ιδέες για την ιδανική «στολή» που όλες επιθυμούμε. Το ντύσιμο δηλαδή που θα συνδυάζει στυλ και άνεση και θα χαρακτηρίζει την εικόνα μας. Η Βικτόρια αυτό το έχει καταφέρει. 

Υπάρχει μια βασική σύνθεση λεπτομερειών στα πιο επιτυχημένα σύνολά της. Από τον τρόπο που πιέζει τα πουκάμισά της μέσα από τις διάφανες φούστες, μέχρι το ύφος της τσάντας-αγκαλιάς που κρατάει, μέχρι τις γόβες-βαρκούλες που επιλέγει και τα ΧΧL φαρδιά παντελόνια. Παίζει με τις αποχρώσεις, τις οποίες αλλάζει, αλλά το πατρόν των ρούχων παραμένει ίδιο. 

Οι εργαζόμενες γυναίκες βρήκαν τον στιλιστικό ηγέτη τους. Δείτε μερικές από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της μέσα στο 2017. 

#Νο1

#Νο2 

#Νο3 

#Νο4 

#Νο5 

#Νο6 

#Νο7 

#Νο8 

#Νο9 

#Νο10 

#Νο11 

#Νο12 

#Νο13 #Νο14 και #Νο15

TAGS