Αναμφίβολα, η Βικτόρια Μπέκαμ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη μόδα και την κομψότητα. Οι στιλιστικές ιδέες που προτείνει είναι ανεξάντλητες και η ίδια, παρά τη μόνιμη ξινίλα της, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το γυναικείο φύλο σε όλο τον πλανήτη.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, όπου μας έδειξε για ακόμα μια φορά πως μπορεί να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συλλογή των ρούχων της, μέσα από πολύ ενδιαφέροντα λουκ.

Η ιέρεια της μόδας επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο φαρδύ, καρό παντελόνι σε καφέ-μπλε αποχρώσεις, το οποίο και συνδύασε με μία μπεζ μακριά καμπαρντίνα. Σίγουρα αυτό που έκλεψε την παράσταση είναι το όχι και τόσο συνηθισμένο καρό παντελόνι, το οποίο ανέδειξε με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν όλα μαζεμένα, φορούσε τα αγαπημένα μαύρα κοκάλινα γυαλιά της και κρατούσε ένα μεγάλο clutch σε χρώμα καμηλό.

Το απόλυτο fashion icon της Μ. Βρετανίας έχει αδυναμία σε αυτού του τύπου τα παντελόνια και αυτή τη φορά μας παρέδωσε μαθήματα στιλ σχετικά με το πως μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια.

Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτή η εμφάνιση δεν είναι και τόσο βολική, εάν θες να ταξιδέψεις πολλές ώρες, ειδικά εάν φοράς ψηλοτάκουνα.

TAGS