Ακριβώς τη στιγμή που αρχίζετε να πιστεύετε ότι έχετε δει αρκετές λευκές ankle boots για φέτος, η Victoria Beckham έκανε την έκπληξη. Ανεβάζοντας το κοντράστ του παπουτσιού με ένα ολόμαυρο ντύσιμο, φόρεσε το πιο αναπάντεχο χρώμα σε μποτάκι μέχρι τον αστράγαλο: μέντα πράσινο.

Η Μπέκαμ έφτασε στο αεροδρόμιο του JFK φορώντας μια μαύρη «στολή», αποτελούμενη από ένα ζιβάγκο, skinny τζιν και τις προαναφερθείσες μπότες μέχρι τον αστράγαλο. Η ασφαλής επιλογή θα ήταν να συνδυάσει τα μαύρα κομμάτια με εξίσου ασφαλή, σε ουδέτερα χρώματα, παπούτσια, αλλά όχι, η Βικτόρια επέλεξε τα απροσδόκητα παστέλ παπούτσια και το αποτελέσματα ήταν τόσο φρέσκο και τόσο εμπνευστικό.

Ετοιμαστείτε να αρχίσετε να βλέπετε πολύ περισσότερα παστέλ, μιας και οι απαλές αυτές αποχρώσεις έχουν κατακλύσει τις πασαρέλες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018. Αγαπάμε τη δροσερή αντίθεση των παστέλ ankle boots κάτω από τόνους μαύρου.

Δείτε παρακάτω πώς το συνδύασε και μερικά ακόμα ankle boots για online αγορές: 

Η ασφαλής επιλογή θα ήταν να συνδυάσει τα μαύρα κομμάτια με εξίσου ασφαλή, σε ουδέτερα χρώματα, παπούτσια, αλλά όχι, η Βικτόρια επέλεξε τα απροσδόκητα παστέλ παπούτσια και το αποτελέσματα ήταν τόσο φρέσκο και τόσο εμπνευστικό.

Δείτε το εδώ

MANGO Zipped leather ankle boots $119.99

Δείτε το εδώ

Jeffrey Campbell Muse Satin Kitten Heel Booties $130.00

Δείτε το εδώ 

ΖΑRA MID-HEEL LEATHER ANKLE BOOTS 89.90 USD
TAGS