Κάθε κομμάτι που λανσάρει η Βικτόρια Μπέκαμ γίνεται αντικείμενο πόθου για γυναίκες από όλο τον κόσμο, παρά το υψηλό, για πολλές από αυτές, κόστος τους. Ιδιαίτερα αν φορεθεί από την ίδια τη σχεδιάστριά του, που από «πικάντικο» κορίτσι της εφηβικής girl band των 90s έχει εξελιχθεί, μέσα στα τελευταία χρόνια, σε δυνατό στιλιστικό ίνδαλμα.

Από την άλλη, ό,τι αποφεύγει η κομψή Βρετανίδα χάνει ένα μέρος της γοητείας του στα μάτια μας, ακόμα και αν πρόκειται για ένα ασφαλές και εύκολο ζευγάρι παπουτσιών που μέχρι τώρα φορούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, με μια κίνηση τόσο αυτοματοποιημένη όσο η αναπνοή μας. Όπως είναι οι γόβες σε ουδέτερη απόχρωση, π.χ. μπεζ ή υπόλευκη, που η Μπέκαμ ούτε που αγγίζει. Η αλήθεια είναι ότι ενώ τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν κάποια πλεονεκτήματα -επιμηκύνουν οπτικά τη γάμπα, είναι ευκολοσυνδύαστα- από την άλλη είναι ό,τι πιο βαρετό υπάρχει. Ακόμα και στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους. Μόνο ένα εντυπωσιακό πεντικιούρ μπορεί να σώσει την κατάσταση, προσθέτοντας ενδιαφέρον στα κάτω άκρα.

Με ποιο τρέντι αξεσουάρ προτείνει λοιπόν η Μπέκαμ να τα αντικαταστήσουμε; Με παπούτσια σε φλούο αποχρώσεις. Η ίδια τα φόρεσε σε μια εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, κρατώντας τα υπόλοιπα κομμάτια του λουκ σε λευκό και μαύρο. Δεδομένου ότι τα φλούο ψηλοτάκουνα θα παίξουν πολύ στην κολεξιόν Victoria Beckham Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020, φαίνεται πως η neon τάση, που έχουμε συνδέσει με τα πάρτι των 90s, θα μας συνοδεύει για πολλούς μήνες ακόμα.

Η Μπέκαμ προτείνει να αντικαταστήσουμε τα μπεζ ψηλοτάκουνα με παπούτσια σε σε φλούο αποχρώσεις. Η ίδια τα φόρεσε σε μια εκδήλωση της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου, κρατώντας τα υπόλοιπα κομμάτια σε λευκό και μαύρο.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Ψηλοτάκουνα από δέρμα και PVC, Alexandre Vauthier, www.net-a-porter.com, €565

Δες το εδώ.

Γόβα Jimmy Choo, www.yoox.com, EUR 344,00

Δες το εδώ.

Δερμάτινα mules, Rejina Pyo, www.net-a-porter.com, $545

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

TAGS