Η μεγαλύτερη στροφή στο στυλ της Βικτόρια Μπέκαμ έγινε την εποχή του άφησε για πάντα πίσω της τα εξτένσιον μαλλιών και τα ρούχα Roberto Cavalli. Στη συνέχεια ήρθε μία ακόμα ταρατατζούμ στιγμή για την εικόνα της: Όταν τρομοκρατήθηκε από τις γόβες και κατέβηκε από αυτές για να αφεθεί στην casual άνεση των Stan Smiths. Αυτό συνέβη πριν δυο χρόνια.

«Δεν μπορώ πλέον να περπατώ τα τακούνια», είπε στην Telegraph το 2016. «Τα ρούχα πρέπει να είναι απλά και άνετα. Αυτό προστάζει η εποχή». Τώρα η Βικτόρια πρόκειται να σχεδιάσει τη δική της athleisure σειρά, καθώς συνεργάζεται με την Reebok, την αγαπημένη μάρκα όλων των ενημερωμένων γυναικών γύρω από τη μόδα.

«Η αμφισβήτηση των παραδοσιακών εννοιών του fitness σε ένα περιβάλλον μόδας είναι κάτι με το οποίο πάντα ήθελα να καταπιαστώ», αναφέρει η σχεδιάστρια. «Έχω ενσωματώσει εδώ και καιρό αθλητικά ρούχα στην ντουλάπα και την καθημερινότητά μου και είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ μαζί με τη Reebok σε μια τόσο δυναμική πρόταση».

Παρόλο που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το χειμώνα του 2018 για να δούμε για να δούμε ολοκληρωμένη τη συλλογή, καταλαβαίνουμε το ύφος της άνετης απλότητας που θα εμπεριέχει βλέποντας την Βικτόρια να εγκαταλείπει τα Stan Smiths της για τα λευκά sneakers της Reebok.

Στη σελίδα της στο Instagram φόρεσε ένα ζευγάρι αθλητικά της Reebok, το μοντέλο Club C, συνδυασμένο με δικό της λευκό T-Shirt και μαύρo, φαρδύ παντελόνι.

Δείτε τι έχει αναρτήσει για τη συνεργασία της με τη Reebok και πως θα αποκτήσετε τα αθλητικά που φοράει:

 
 

 

 

 

Δείτε τα εδώ

Reebok Club C 85 White Iridescent NOW £40.00

 

 

Δείτε τη συνέντευξη της συνεργασίας με τον Σακίλ Ο'Νιλ για τη Reebok, στο Late Late Show του James Corden:

 

TAGS