Μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να μην εμφανίζεται στο πρόγραμμα της εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου γι' αυτήν τη σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αφήνει τον εαυτό της out of fashion. Η διάσημη σχεδιάστρια εργάζεται πάνω στην καλοκαιρινή συλλογή της για τη χρονιά 2022, και θέλησε να μοιραστεί ορισμένα κομμάτια της με τον κόσμο. Μάλιστα μας έδειξε και ένα από τα αγαπημένα της outfit της νέας της συλλογής. 

Χρησιμοποιώντας κομμάτια που δεν λείπουν από καμία ντουλάπα, δημιούργησε ένα ιδιαίτερο look που αποπνέει επιβλητικότητα, η ίδια μάλιστα του απέδωσε τον χαρακτηρισμό «στολή του στούντιο». Η Βικτόρια Μπέκαμ πόζαρε φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν της σειράς της και ένα φούτερ, ενώ τα αξεσουάρ που διάλεξε ήρθαν να απογειώσουν την εμφάνιση.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πόζαρε φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν της σειράς της και ένα φούτερ, ενώ τα αξεσουάρ που διάλεξε ήρθαν να απογειώσουν την εμφάνιση.

Το γκρι φούτερ ενώθηκε με το τζιν μέσω μίας μαύρης δερμάτινης ζώνης. Τα κόκκινα στιλέτο πέδιλα με τη σειρά τους, δίνουν μία extra πινελιά. Παράλληλα, κρατά ένα διαχρονικό αλλά και λειτουργικό κομμάτι, μία μαύρη Chanel 2.55. Όλα αυτά συνιστούν μία πολύ σικ εμφάνιση, τη συνταγή της επιτυχίας για την ιδιανική mirror selfie.

 

 

 Κεντρική φωτογραφία: Abaca

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

TAGS