Το όνομά της είναι συνώνυμο της κομψότητας και του στυλ. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα style icons παγκοσμίως, οτιδήποτε και αν φορέσει γίνεται τάση, ενώ έχει και το δικό της – πολύ πετυχημένο – fashion brand. Είναι η Βικτόρια Μπέκαμ την οποία μπορεί να γνωρίσαμε ως τραγουδίστρια μέσα από τις θρυλικές Spice Girls – αχ τα νιάτα – αλλά η αλήθεια είναι ότι πια, ουδεμία σχέση έχει με το τραγούδι.

Η μεγάλη της αγάπη λοιπόν είναι η μόδα, κάτι που φροντίζει να αποδεικνύει σε κάθε της ανάρτηση. Είτε με δικά της σχέδια, είτε με τα καθημερινά της looks, είτε ακόμα και φορώντας τις πιτζάμες της (πιθανότατα είναι κομψή ΚΑΙ στον ύπνο), η Βικτόρια καθιστά σαφές ότι η μόδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Είτε με δικά της σχέδια, είτε με τα καθημερινά της looks, είτε ακόμα και φορώντας τις πιτζάμες της (πιθανότατα είναι κομψή ΚΑΙ στον ύπνο), η Βικτόρια καθιστά σαφές ότι η μόδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Ένα από τα πιο πρόσφατα looks της, το οποίο κυριολεκτικά αποθεώθηκε, ήταν η εμφάνιση με ένα υπέροχο slip dress σε φωτεινό πράσινο χρώμα, το οποίο της πήγαινε εξαιρετικά. Tόσο το στυλ όσο και το χρώμα του φορέματος σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως ενώ εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήδη έχουμε αρχίσει να το αναζητάμε στο ίντερνετ. Για την ιστορία στη συγκεκριμένη φωτογραφία η διάσημη fashion designer δείχνει διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, κάτι που βέβαια δεν παρατήρησε κανένας.

Είναι το πράσινο της Βικτόρια το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού; Ναι είναι!

Αν σου άρεσε το φόρεμα της Βικτόρια, δες τις παρακάτω προτάσεις:

SATIN CAMISOLE DRESS - Ζara

Βρες το εδώ

AIVA NEON GREEN DRESS - Nash by Natasha Avloniti

Bρες το εδώ

Satin and lace slip - Twinset

Βρες το εδώ

Kεντρική φωτογραφία: Splash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS