Αν ένας αόρατος ανιχνευτής διέτρεχε όλες τις  γυναικείες (και οι ανδρικές) γκαρνταρόμπες του κόσμου αναζητώντας ένα κοινό κομμάτι, θα έβρισκε δύο: ένα τζιν και ένα λευκό πουκάμισο.

Έχουμε συνδυάσει το τζιν και το πουκάμισο με κάθε πιθανό τρόπο και ποτέ δεν μας απογοητεύουν- είναι τα κομμάτια-κλειδιά, τα πασπαρτού, τα all day και τα «για όλες τις περιστάσεις».

Όμως, η πάντα πρωτοποριακή Βικτόρια Μπέκαμ συνδύασε το λευκό πουκάμισο με έναν τρόπο τόσο απλό, αλλά καινοτόμο- δεν τον είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

Ενώ, λοιπόν, συνήθως συνδυάζουμε το (ελαφρώς oversized) λευκό πουκάμισο με παντελόνι σε διαφορετικό χρώμα, ή κλασικό τζιν, η σχεδιάστρια το φόρεσε με maxi, επίσης φαρδιά φούστα, σε ιβουάρ απόχρωση- δηλαδή ούτε total white, ούτε μακρινές αποχρώσεις.

 

 

Επιπλέον, η Βικτόρια δεν ακολούθησε τον κανόνα που θέλει να εξισορροπείς ένα oversized κομμάτι με ένα πιο στενό στο σώμα, αλλά φόρεσε δύο κομμάτια σε φαρδιά γραμμή αποφεύγοντας να τονίσει τη μέση της.

Τέλος, η Βικτόρια ολοκλήρωσε την εμφάνιση με  λευκά φλατ (!) σανδάλια και καφέ τσάντα, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές, αρκεί απλώς να συνδυάσεις έξυπνα και δημιουργικά τα κομμάτια που ήδη έχεις. 

Θα το δοκιμάσουμε.

 

TAGS