Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το 46% των Βρετανών μισεί τα κόκκινα παντελόνια και κάποιος δημιούργησε έναν ιστότοπο για να μοιράζονται μέσω αυτού `φωτογραφίες των κατοίκων του Kensington και των τελειοφοίτων του Oxbridge μέσα σε κόκκινο παντελόνι και γιλέκο. Τα κόκκινα παντελόνια γελοιοποιήθηκαν τόσο πολύ, που η εφημερίδα The Telegraph έγραψε κάποτε: «Τα κόκκινα παντελόνια έχουν γίνει τόσο στιγματισμένα πλέον, που και να αρέσουν σε κάποιον δύσκολα να αποφασίσει να αγοράσει κάποιο».

Στην Ελλάδα, πάλι, τα κόκκινα παντελόνια δεν έχουν κάποια φήμη να τα συνοδεύει, εκτός ίσως από αυτή που κυριαρχεί γενικά, ότι δηλαδή είναι «δύσκολα» ρούχα, κρύβουν κινδύνους ως προ ςτο στάιλινγκ. 

Αυτή τη βδομάδα, στη Νέα Υόρκη, η Βικτόρια Μπέκαμ έδειξε ότι αυτά τα «μισητά» κόκκινα παντελόνια μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και του υψηλού στυλ. Φόρεσε ένα φαρδύ, κόκκινο παντελόνι από τη δικής της συλλογή και το συνδύασε με ένα πολύχρωμο ριγωτό πλεκτό, ασορτί με μια ταιριαστή κόκκινη τσάντα. Ενίσχυσε τη δυναμκή σιλουέτα της παντελονιού της, επιλέγοντας να καλύψει τα παπούτσια της με τα φαρδιά μπατζάκια.

Δείτε την εμφάνισή της και πιο κάτω μερικές online επιλογές αγορών:

Φόρεσε ένα φαρδύ, κόκκινο παντελόνι από τη δικής της συλλογή και το συνδύασε με ένα πολύχρωμο ριγωτό πλεκτό, ασορτί με μια ταιριαστή κόκκινη τσάντα.
Η Βικτόρια Μπέκαμ έδειξε ότι αυτά τα «μισητά» κόκκινα παντελόνια μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και του υψηλού στυλ.

Δείτε το εδώ

Παντελόνι κοτλέ ζιπ κιλότ 25.99 €

Δείτε το εδώ

Κοτλέ παντελόνι καμπάνα 29.99 €

 

TAGS