Η Βικτόρια Μπέκαμ σήμερα είναι μία καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας, με υπέροχη αντίληψη για τη σύγχρονη, γυναικεία φιγούρα. Την αγαπούν εκατοντάδες γυναίκες και λατρεύουν το στυλ της άλλες τόσες.   

Οι συλλογές της είναι η επιτομή του ύφους της εποχής ενώ η ίδια η εικόνα της εμπνέει και αντιγράφεται αδιακόπως.  

Αντιλαμβανόμενη τη δύναμη που έχει στο κοινό της αποφάσιε να προβεί σε μία νέα, επαγγελματική κίνηση: να γίνει YouTuber με δόξα και τιμή. Στο εξής λοιπόν, η σχεδιάστρια μόδας και πρώην Spice Girl θα μοιράζεται τη γνώστη της, σε δικό της κανάλι YouTube.

Όπως εξήγησε στο πλαίσιο της συνέντευξής της με τον δημοσιογράφο μόδας και συγγραφέα, Ντέρεκ Μπλάσμπεργκ για τη δέκατη επέτειο από την ίδρυση της εταιρείας της, θα δίνει συμβουλές στυλ, μόδας και ομορφιάς, ενώ θα μπορούν οι ακόλουθοί της να την ρωτούν ό,τι θέλουν να μάθουν. 

«Προφανώς οι άνθρωποι το θέλουν, είναι αυτό που θέλουν, αυτό που πραγματικά θέλουν», ανέφερε η σχεδιάστρια μόδας συνδυάζοντας έξυπνα τους στίχους του πρώτου hit single των Spice Girls «Wannabe» με το μήνυμα που ήθελε να περάσει και αποδεικνύοντας ότι η σκληρή δουλειά σε οδηγεί κάπου καλά -σίγουρα. 

Το πιο ωραίο της ιστορίας είναι ότι εκτός από το συμβουλευτικό κομμάτι, στο κανάλι της θα μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει μία γεύση από τον μικρόκοσμό της. Αν κρίνουμε από τα 23,5 εκατομμυρίων ακολούθων της, είναι πολύ οι ενδιαφερόμενοι, ήδη. 

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης: 

 

TAGS