Δεν είναι απλώς μία Βασίλισσα, αλλά μία αξιόλογη προσωπικότητα και μία γυναίκα – πρότυπο για όλες τις γυναίκες του κόσμου. Η Βασίλισσα Ράνια είναι μητέρα αλλά πάνω απ΄ όλα είναι γυναίκα που μάχεται για τα δικαιώματα των ανθρώπων που δεν έχουν σταθεί τόσο τυχεροί όσο εκείνη.

Ιδιαίτερη επίσης εντύπωση, προκαλεί και η τεράστια αγάπη της στη μόδα αλλά και η μαεστρία με την οποία συνδυάζει ρούχα και αξεσουάρ με αποτέλεσμα κάθε της εμφάνιση να γίνει θέμα συζήτησης. Το γεγονός ότι έχει στιλίστα, ή έστω κάποιον να τη συμβουλεύει, δεν αφαιρεί στο ελάχιστο από την εικόνα της, μιας και είναι oλοφάνερο ότι στις εμφανίσεις της υπάρχει έντονο το προσωπικό της γούστο.

Το γεγονός ότι έχει στιλίστα, ή έστω κάποιον να τη συμβουλεύει, δεν αφαιρεί στο ελάχιστο από την εικόνα της, μιας και είναι oλοφάνερο ότι στις εμφανίσεις της υπάρχει έντονο το προσωπικό της γούστο.

Πριν λίγες μέρες, έδωσε το παρών σε έκθεση και εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά. Με μία μπλε μακριά πουκαμίσα που έδενε στη μέση, ένα λευκό ζιπ κιλότ και μπλε γόβες, απέδειξε ότι ακόμα και οι πιο ακραίοι συνδυασμοί, μπορούν να δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το λουκ ολοκλήρωσε με μία κίτρινη τσάντα, δημιουργώντας το απόλυτο color blocking.

Σίγουρα τολμά πολύ περισσότερα από πολλά fashion icons του πλανήτη.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS