Στα βήματα της πριγκίπισσας Βικτόρια της Σουηδίας, η κοινή θνητή που παντρεύτηκε τον βασιλιά της Ισπανίας και ανέβηκε μαζί του στον θρόνο έχει μεγάλη αδυναμία στα οικονομικά ρούχα από τις μεγάλες αλυσίδες.

Η βασίλισσα Λετίσια που αποθεώνεται όπου κι αν βρεθεί για το εκλεπτισμένο και σικάτο στυλ της έχει τον τελευταίο καιρό ερωτευτεί μία οικονομική, δερμάτινη τσάντα από τα Zara η οποία δεν ξεπερνάει τα 119 δολάρια. Η Λετίσια της Ισπανία όχι μόνο δεν ξόδεψε κάποιο ιδιαίτερα μεγάλο ποσό για τη συγκεκριμένη κατακόκκινη τσάντα αλλά φροντίζει να κάνει και απόσβεση αφού την κρατάει κυριολεκτικά συνέχεια.

Η πρώτη φορά που την είδαμε ήταν πριν δύο μήνες σε εκδήλωση του Παλατιού και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην επίσημη επίσκεψη της στο Νέο Μεξικό κρατούσε ξανά το αγαπημένο της τσαντάκι.

Όπως είναι μάλλον αναμενόμενο, αφού έχει συμβεί ήδη αρκετές φορές, η εν λόγω τσάντα έχει ξεπουλήσει από το διαδικτυακό κατάστημα της εταιρίας με τις πιο πεισματάρες να αναζητούν κάποια τελευταία κομμάτια σε καταστήματα.

Zara Laser Cut Leather Crossbody Bag ($119, sold out)

Και μία εναλλακτική, στο ίδιο ύφος, πάλι από το ιντερνετικό κατάστημα των Zara.

Δες το εδώ

CROSSBODY BAG WITH LEATHER AND CHAIN STRAP DETAILS, ΖΑRA, 79.95 EUR

 

 

 

TAGS