Τους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν τη ζωή του από την πανδημία του κορονοϊού στην Ισπανία τίμησαν ο βασιλιάς Φελίπε και η σύζυγός του Λετίσια στον κήπο του παλατιού τους στη Μαδρίτη. Μαζί τους ήταν οι δύο τους κόρες, οι πριγκίπισσες Λέονορ και Σοφία.

Αυτή ήταν πρώτη εμφάνιση ολόκληρης της βασιλικής της οικογένειας μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού στη χώρα της Ιβηρική χερσονήσου, σε κλίμα μεγάλου πένθους. Τόσο η Λετίσια όσο και ο Φελίπε με τις κόρες τους ήταν ντυμένοι στα μαύρα, κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του φονικού ιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν και την μεγάλη στιλιστική ομοιότητα ανάμεσα στη Λετίσια και την μικρότερη κόρη της, Σοφία, οι οποίες εμφανίστηκαν με σχεδόν το ίδιο μαύρο φόρεμα, μαύρη δερμάτινη ζώνη στη μέση και παρόμοια, μαύρα παπούτσια.

Έτσι κι αλλιώς, οι κόρες της Λετίσια της μοιάζουν πάρα πολύ, παρά το γεγονός ότι έχουν κληρονομήσει τα πιο ανοικτά χρώματα του πατέρα τους και της γιαγιάς τους.

Δείτε την Λετίσια και την κόρη της, Σοφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Αντίστοιχη, λίγο διαφοροποιημένη, εμφάνιση και για την μεγάλη κόρη της οικογένειας, την πριγκίπισσα Λεονόρ, η οποία θα είναι η μέλλουσα βασίλισσα της Ισπανία

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS