Η Julia Roberts είναι για ακόμη μια φορά το πρόσωπο της Calzedonia Legwear καμπάνιας για την συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 19-20.

Μια δυνατή συνεργασία που κρατάει εδώ και 6 χρόνια ανάμεσα στη διάσημη σταρ του Hollywood και την εταιρεία με legwear και beachwear με καταγωγή από τη Βερόνα.

Μια πολυτάλαντη καλλιτέχνιδα, που έχει υποδυθεί διαφορετικούς τύπους γυναίκας σε κάθε διαφημιστικό.

Η καμπάνια φέρει την υπογραφή της ταλαντούχας ιταλίδας σκηνοθέτιδας Ago Panini, η οποία είχε σκηνοθετήσει αντίστοιχα το διαφημιστικό το 2014

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Βερόνα

Η Julia Roberts σε κατάστημα Calzedonia, επιστρέφει ως η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της καμπάνιας. Μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον, βρίσκεται ανάμεσα σε διαφορετικά καταστήματα του brand σε όλο τον κόσμο και είναι ευπρόσδεκτη από το προσωπικό του καταστήματος σαν μια συχνή και αφοσιωμένη πελάτισσα. Η είσοδος μέσα στα καταστήματα Calzedonia μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο στυλ.

Η Βερόνα, τόπος ίδρυσης του brand αλλά και η πόλη που βρίσκονται τα κεντρικά του Calzedonia Group, φιλοξένησε μέρος του TV Spot.

Tα απαραίτητα του φθινοπώρου

Μέσα στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστούν τρία διαφορετικά σχέδια καλσόν.

Το πιε ντε πουλ, ένα διαχρονικό σύμβολο του στυλ, το οποίο θεωρείται το πιο in fashion σχέδιο για την συλλογή της φετινής σεζόν F/W.

Το πάντα επίκαιρο καλσόν με polka dots σχέδια, παρουσιάζεται με μια γεωμετρική ματιά.

Τα νέα καλσόν με κασμίρ, αποπνέουν ζεστασιά και άνεση, αποτελώντας ένα απαραίτητο στοιχείο της χειμερινής σεζόν.

 

 

 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS