Λένε πως είναι μία από τις πιο hot βασίλισσες του casual στην Αμερική. Η Tζίτζι Χαντίντ με τα μεγάλα συμβόλαια ομορφιάς και μόδας στο ενεργητικό της έχει σίγουρα βλέψεις να ασχοληθεί κάποια στιγμή και η ίδια με τον σχεδιασμό ρούχων ή υποδημάτων και η απόδειξη είναι το γεγονός ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χαρίζει το όνομα της σε κάποιο αξεσουάρ.

Το μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει ρόλο επίσημου προσώπου της εταιρίας Tommy Hilfinger με εξαιρετική επιτυχία, ξεκινά μία νέα συνεργασία με την Reebok βάζοντας την υπογραφή της στα ολοκαίνουργια sneakers του brand με την ονομασία Reebok x Gigi Hadid. 

Και παρόλο που το 2019 είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η χρονία των επονομαζόμενων «άσχημων» παπουτσιών τα αθλητικά της Τζίτζι μας εξέπληξαν κάπως δυσάρεστα με την φόρμα και το κόψιμο τους.

Κρατώντας την κλασική γραμμή που τόσο καιρό έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ένα ζευγάρι παπούτσια με την στάμπα της Reebok, η μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, σε μία προσπάθεια να αλλάξει το ύφος των sneakers της πηγαίνοντας τα προς την κατεύθυνση της πλατφόρμας που προστάζει η εποχή, δημιουργήσε το πιο χοντροκομμένο ίσως παπούτσι της σεζόν. Ο λόγος μάλλον μοιάζει προφανής. Αυτή η φιάπα δεν κολλάει με τίποτα με την εκλεπτισμένη φόρμα των Reebok που τόσο καιρό αγαπούσαμε να βλέπουμε.

Υποψιαζόμαστε, ωστόσο, πως από την στιγμή που είναι  Τζίτζι στη μέση οι πωλήσεις πάνε ήδη προς την κατεύθυνση του sold out. Η ίδια έκανε κι όλας την αρχή φορώντας την κόκκινη εκδοχή του sneaker σε μία βόλτα της στη Νέα Υόρκη.

Η Τζίτζι Χαντίντ στη Νέα Υόρκη με τα ολοκαίνουργια sneakers που υπέγραψε για λογαριασμό της Reebok.

Δες το εδώ

WOMEN'S REEBOK X GIGI HADID CLASSIC LEATHER TRIPLE PLATFORM CASUAL SHOES $115.00

Δες το εδώ

WOMEN'S REEBOK X GIGI HADID CLASSIC LEATHER TRIPLE PLATFORM CASUAL SHOES $115.00

Δες το εδώ

WOMEN CLASSICS CLASSIC LEATHER DOUBLE X GIGI HADID $110

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS