Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Τζένιφερ Λόρενς στο κόκκινο χαλί, μέσα σε χρυσά φορέματα και πάνω σε ψηλά τακούνια. Εντυπωσιακή και σίγουρη. Το ίδιο εντυπωσιακή και σίγουρη είναι με την casual εικόνα της, την οποία συντηρεί μέσα σε τζιν και πάνινα παπούτσια.

Για παράδειγμα, σε μια πρόσφατη βόλτα της με το σκυλί της στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός επέλεψε ό,τι πιο κλασικό και ταυτόχρονα δροσερό, χωρίς όμως το λουκ να μοιάζει βαρετό ή αναμασημένο.

Τα πάνινα παπούτσια της επιλογής της τυγχάνει να είναι και τα δικά μας πάνινα παπούτσια. Όλες έχουμε ένα ή δύο ή τρία ζευγάρια Vans με ντεσέν σκακιέρας. Κι όποια δεν έχει ακόμα ένα ζευγάρι στη ντουλάπα της έχει σκοπό να αποκτήσει κάποιο.

Άλλωστε μιλάμε για τα πιο ευπροσάρμοστα πάνινα παπούτσια, το οποία παράλληλα και αναμφισβήτητα κάνουν μια δήλωση. Η Λόρενς κράτησε τα ύφος απλό και ένωσε τα διαχρονικά πάνινα παπούτσια με ένα fedora καπέλο, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν.

Δείτε την εμφάνιση της Τζένιφερ και πιο κάτω πώς θα αντιγράψετε το λουκ εάν θέλετε: 

Η Λόρενς κράτησε τα ύφος απλό και ένωσε τα διαχρονικά πάνινα παπούτσια με ένα fedora καπέλο, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα τζιν.

Δείτε το εδώ

Rag & Bone Floppy Brim Fedora ($195)

 Δείτε τα εδώ

Vans 51,96 €
TAGS