Πότε ήταν η τελευταία φορά που αποκτήσατε ένα ζευγάρι παπούτσια με πλατφόρμα; Και πότε ήταν η τελευταία φορά που τα φορέσατε; Ποτέ. Αυτή είναι η μόνη σωστή απάντηση. Σε περίπτωση όμως που έχετε ήδη πέσει, ή καλύτερα έχετε ανέβει, στην παγίδα του δίπατου ορόφου της φιάπας (έτσι λέγεται το συγκεκριμένο κομμάτι του υποδήματος, της οχταπλής σόλας), καλό θα ήταν να μην το επαναλάβετε. Να καθίστε στα απλά, στα χαμηλά, στα ταπεινά τακούνια και να αναδείξετε την κομψότητά σας με σίγουρα βήματα. 

Η τάση αυτή της φιάπας στα παπούτσια έζησε μεγάλη αναζωπύρωση στις αρχές του 2000 και μετά κάπως χάθηκε, αλλά η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εδώ για να σας πει ότι μπορεί να φανεί απόλυτα σύγχρονη το 2019. Εμείς βέβαια αμφιβάλλουμε αλλά αυτό δεν την αφορά της ίδια. Φωτογραφημένη στο Λος Άντζελες, η J.Lo φορούσε ένα μαντό και ένα παντελόνι με καμπάνα, στο ίδιο μοτίβο και τα συνδύασε με τις αγαπημένες της nude γόβες με την οχταπλή σόλα, τις Charlotte Olympia Dolly (486 δολάρια), οι οποίες κάνουν μπαμ από μακριά λόγω της χρυσής φιάπας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ υιοθέτησε την τάση της πλατφόρμας. Την αγαπά και την τιμά συχνά με τις εμφανίσεις της. Εμείς τι να πούμε; Μπράβο της.  

Φωτογραφημένη στο Λος Άντζελες, η J.Lo φορούσε ένα μαντό και ένα παντελόνι με καμπάνα, στο ίδιο μοτίβο και τα συνδύασε με τις αγαπημένες της nude γόβες με την οχταπλή σόλα, τις Charlotte Olympia Dolly (486 δολάρια)
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λόπεζ υιοθέτησε την τάση της πλατφόρμας.

ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΙΔΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΦΟΡΕΣΙΜΕΣ»:

Δείτε τα εδώ:

Theresa Platform Sandal CHINESE LAUNDRY Price EUR 46.74

Δείτε τα εδώ:

UO Harlem Platform Heel $49.99

Δείτε το εδώ:

Schutz Keefa Platform Sandals €180.77

 Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS