Γνωρίζουμε ήδη ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αντιδράσει με κάποιο τρόπο στην ηλικία, δεν μεγαλώνει και δεν γερνάει -και καλά κάνει. Είναι θέμα αντιμετώπισης της ζωής και state of mind. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η Λατίνα τραγουδίστρια με το υπέροχο σώμα, έχει αλλάξει το στυλ της μέσα στα χρόνια, το έχει αναβαθμίσει και το έχει «δουλέψει» σωστά. 

Μέσα σε αυτό το γενικό upgrade που έχει συμβεί την τελευταία δεκαετία η JLo κατάφερε να σταθεί δίπλα σε style icons με ταυτότητα δυνατή και να τους κοντράρει στα ίσια. Παρατηρώντας τις αλλαγές στην εικόνα της διαπιστώσαμε, μεταξύ άλλων, ότι έδιωξε για πάντα από τη ντουλάπα της τα χαμηλόμεσα τζιν, τα οποία λάτρευε και χαρακτήριζαν τη φιγούρα της, κάπως επιθετικά. Στη θέση τους έβαλε τα ψηλόμεσα, φαρδιά παντελόνα, με πιέτες, τα οποία μακραίνουν τη φιγούρα σε σχέση με τα χαμηλόμεσα τζιν, που την κονταίνουν και χαρίζουν ένα εφέ κοσμοπολιτισμού.  

Δείτε την εικόνα της πριν και μετά την αναβάθμιση στο λουκ της:

Έδιωξε για πάντα από τη ντουλάπα της τα χαμηλόμεσα τζιν, τα οποία λάτρευε και χαρακτήριζαν τη φιγούρα της, κάπως επιθετικά.
Στη θέση τους έβαλε τα ψηλόμεσα, φαρδιά παντελόνα, με πιέτες, τα οποία μακραίνουν τη φιγούρα σε σχέση με τα χαμηλόμεσα τζιν, που την κονταίνουν και χαρίζουν ένα εφέ κοσμοπολιτισμού.  

Δείτε το εδώ

alice + olivia Dylan High Waisted Leg Pants €260.46

Δείτε ένα βίντεο με εμφανίσεις της Τζένιφερ Λόπεζ από το 2018:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS