Το να κάνεις μόδα δεν κοστίζει, πια. Οι μεγάλες highstreet αλυσίδες εμπνέονται με μεγάλη επιτυχία από τις συλλογές των σχεδιαστών και στιλάτες, προσιτές εκδοχές των must have items γεμίζουν κάθε εβδομάδα τα ράφια σαν ζεστό ψωμί. 

Έτσι, το θέμα δεν είναι πλέον να μην ψωνίζεις ακριβά, αλλά να ψωνίζεις έξυπνα. Μια «πονηρή» αγορά, για παράδειγμα, είναι ένα statement αξεσουάρ, που μπορείς να το φορέσεις με όλα και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα: να κάνει το κάθε look πιο ενημερωμένο και προχωρημένο.

Ένα τέτοιο, λαμπρό παράδειγμα, είναι μία τσάντα από το Topshop (την αγγλική εκδοχή του Zara) που κοστίζει 25 λίρες και μοιάζει πράγματι να βγήκε από τη ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο

 

 

Με snakeskin σε απαλό πράσινο, η μικρή τσάντα ταιριάζει με όλα και φέρει το print του χειμώνα. Θα κάνει «μόδα» ένα τζιν και ένα T-shirt και θα απογειώσει ενα total black look με καπέλο. Είτε τη φορέσεις τώρα, είτε σε έξι μήνες θα δείχνει το ίδιο ιδιαίτερη, ποτέ out και πάντα θα μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Η έμπνευση

Μάλιστα, η τσάντα επένδυση, βγαίνει σε διάφορες παραλλαγές με λεοπάρ ή zebra μοτίβο. Spoiler: Όποια και να πάρεις, θα έχει το ίδιο, επιτυχημένο αποτέλεσμα. 

Kαι η Σαμάνθα είχε φορέσει την ίδια τσάντα

Δες εδώ τρεις διαφορετικές εκδοχές της. 

Δες το εδώ

Πράσινο snakeskin

Δες το εδώ

Μοδάτο λεοπάρ

Δες το εδώ

Ψαγμένο zebra

 

TAGS