Θυμίζει παλιές φαρσοκωμωδίες όπως «Η εκδίκηση των nerds», κι όμως φέτος φοριέται μετά μανίας από τις πιο κουλ και στιλάτες γυναίκες του πλανήτη. Το «άσχημο» πουλόβερ, το λεγόμενο Fairisle, «του σπασίκλα», με τα γεωμετρικά σχήματα και τα χρώματα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν γνωρίζουν μέτρο, αυτόν το χειμώνα ζει τέτοιες δόξες που ούτε να τις φανταστεί δεν θα μπορούσε πριν από λίγα χρόνια.

Είναι ένα κομμάτι που ή θα μισήσεις ή θα αγαπήσεις – σε καμία περίπτωση δεν θα σε αφήσει αδιάφορη. Αν ανήκεις στους λάτρεις του, πώς θα το φορέσεις ώστε να προσελκύσεις την προσοχή για τους σωστούς λόγους (γιατί θα την προσελκύσεις, αυτό είναι δεδομένο);

Οι πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας το σετάρουν με εκκεντρικά animal prints, τραβώντας το παιχνίδι των εντυπώσεων στα άκρα, με τζιν παντελόνι για ένα πιο ήσυχο σύνολο, ή με slip φούστες για να παίξουν με τις αντιθέσεις. Συνδυάζουν διαφορετικά τυπώματα που κινούνται στην ίδια χρωματική παλέτα και 70s ντεσέν, στα οποία τα nerdy πλεκτά βρίσκονται στο στοιχείο τους.

Δες πώς φορούν το «άσχημο» πουλόβερ στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες τρία ομορφάσχημα κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Μάλλινο πουλόβερ &Daughter, www.net-a-porter.com, €348.32

Δες το εδώ

AE Fairisle υπερμεγέθες πουλόβερ,www.notos.gr, 39,20 €

Δες το εδώ

Oversized πλεκτό ©Disney, www.zara.com, 39,95 EUR

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS