Μετά το Πάσχα ήρθαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις και κάνουν ήδη πάταγο στα διαδικτυακά καταστήματα των μεγαλύτερων αλυσίδων μόδας. Zara, Η&M, Μango και τα άλλα, αγαπημένα παιδιά της ντουλάπας μας έχουν επιστρετεύσει πολλά κομμάτια από τη συλλογή τους, και αυτή τη σεζόν οι εκπτώσεις είναι όντως πραγματικά γενναίες. 

Από 40% έως και 60% σε συγκεκριμένα καταστήματα, οι τελευταίες εκπτώσεις πριν το καλοκαίρι είναι σίγουρα η ευκαιρία να αγοράσεις εκείνα που σου αρέσουν πολλά και θέλεις να φορέσεις τους επόμενους μήνες (τα μπάνια, επιτέλους, πλησιάζουν), αλλά και εκείνα τα οποία θα χρειαστείς σε αρκετούς μήνες από τώρα, αυτά στα οποία αξίζει να επενδύσεις πόσο μάλλον από τη στιγμή που μπορείς να τα βρεις σε πραγματικά χαμηλή τιμή. 

Το ολόμαλλο παλτό με τα μεγάλα κουμπιά είναι το απόλυτο item του χειμώνα, εκείνο που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους, τουλάχιστον σε ένα χρώμα. Γκρι, μαύρο, ροζ ή μπεζ, ό,τι κι αν προτιμάς, ό,τι κι αν σε βολεύει θα το βρεις αυτό το δεκαπενθήμερο στο ιντερνετικό κατάστηματα των Mango. 

Δες το εδώ

Ολόμαλλο παλτό με κουμπιά, από 119,99 € - 59,99 €

Δες το εδώ

Παλτό παρθένο μαλλί χαλαρή γραμμή, από89,99 € - 59,99 €

Δες το εδώ

Παλτό σε ανδρική γραμμή, από 69,99 € 39,99 €

Δες το εδώ

Παλτό ψαροκόκαλο συνδυασμός, από 119,99 €79,99 €

Δες το εδώ

Παλτό απομίμηση γούνας oversize από 99,99 €59,99 €

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS