Η 47η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας εορτάστηκε με όλες τις τιμές και φυσικά τους σημαντικούς καλεσμένους, οι οποίοι για ακόμη μία χρονιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το Προεδρικό Μέγαρο κατέκλυσαν άνθρωποι από τον πολιτικό, τον καλλιτεχνικό, τον αθλητικό αλλά και τον επιχειρηματικό χώρο, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν το παρών στην τόσο σημαντική αυτή στιγμή.

Ανάμεσά τους και η εντυπωσιακή ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, η οποία είναι γνωστή για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα κοινωνικής φύσεως. Το ταλέντο και το ήθος είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά της, ενώ είναι πασιφανές ότι στα δύο παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η ομορφιά της.

Με ένα μπλε σκούρο αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό κερδίζοντας τον τίτλο της καλοντυμένης της βραδιάς.

Με ένα μπλε σκούρο αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμα, πόζαρε χαμογελαστή στον φακό κερδίζοντας τον τίτλο της καλοντυμένης της βραδιάς.

«Για τις γενιές που έζησαν διωγμούς, λογοκρισία, βασανιστήρια και ξερονήσια τίποτα απ’ αυτά που ζούμε τώρα δεν είναι αυτονόητο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία της μεταξύ άλλων, θέλοντας να εξάρει τη σημασία του δημοκρατικού πολιτεύματος για την πρόοδο της κοινωνίας αλλά και του ίδιου του ανθρώπου.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS