Η Σιένα Μίλερ μας έχει συνηθίσει σε υπερ-στιλάτες εμφανίσεις που ξεχωρίζουν για την απλότητά αλλά και την ευρηματικότητά τους. 

Πιθανότατα έχει κάνει κάποιο συμβόλαιο με το θεό του στυλ, γιατί σπάνια την έχουμε δει να κάνει «λάθος». Όμως, αυτή τη φορά, κάτι πήγε στραβά. 

Η Σιένα εμφανίστηκε στην παρουσίαση της συνεργασίας του οίκου Louis Vuitton με τη θρυλική προσωπικότητα της μόδας Grace Coddington, και ως είθισται, επέλεξε ένα total look του οίκου. 

Το αποδομημένο λευκό τοπ και το χακί σορτσάκι ήταν ήδη μια καινούρια, πιο fashion εικόνα για την ηθοποιό, αλλά η έκπληξη ήρθε από τα παπούτσια της. Ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες- sneakers που έφταναν πάνω από το γόνατο. 

Η αμφιλεγόμενη εμφάνισή της

Με άλλα λόγια, ένα από τα ασχημότερα παπούτσια της χρονιάς. 

Η μήπως όχι;

Η ασυνήθιστη εμφάνιση της Σιένα θέτει ένα ενδιαφέρον ζήτημα. Στη μόδα, αν το πιο λάθος κομμάτι φορεθεί σωστά και κολακεύει αυτόν που το φορά, τότε η εμφάνιση όχι απλώς σώζεται, αλλά είναι και δήλωση. 

Mε την επίσης ιδιαίτερα ντυμένη Τζούλιαν Μουρ

Κοιτώντας την εμφάνισή της, κι ενώ σίγουρα θα προτιμούσαμε ένα διαφορετικό παπούτσι, καταλήγουμε ότι το αποτέλεσμα έχει μια αρμονία. Δε φαίνεται ξένο σε εκείνη, αλλά ούτε «εκτός» για την περίσταση. 

Συμπέρασμα; Ποτέ μη λες ποτέ. 

 

 

 

 

TAGS