Παρόλο που ο Νοέμβριος πλησιάζει προς τα μέσα του και ο χειμώνας είναι μία ανάσα μακριά στη Νέα Υόρκη τους κάνει καλό καιρό και η Σιένα Μίλερ που βγήκε στους δρόμους του Μανχάταν για να κάνει τα ψώνια της είχε το πιο άνετο και «δικό μας» λουκ που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Η ηθοποιός που σίγουρα έχει ένα αρκετά ηψυλό budget κάθε φορά που θέλει να κάνει προσωπικές αγορές πέρασε μία βόλτα από μεγάλους οίκους της 5ης Λεωφόρου όμως ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε λίγο αργότερα, αφού είχε ήδη ψωνίσει και έκανε ένα μικρό διάλειμμα σε κάποιο πάρκο παρέα με ένα σκακ. 

Στις φωτογραφίες που ακολοθούν την βλέπουμε με ένα απλό γκρι hoodie και ένα πολύ στιλάτο, αθλητικό κολάν με αστέρια, ένα απόλυτα ανεπιτήδευτο λουκ που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε κοπέλα έβγανε λίγο βιαστικά από το σπίτι για να κάνει τις δουλειές της. Αντί για sneakers η Σιένα ολοκλήρωσε το outfit με την απόλυτη τάση του καλοκαιριού που μας πέρασε: ένα ζευγάρι slides - ή αλλιώς παντόφλες κολυμβητή - ενώ λόγω ζέστης «έχωσε» κάπως άγαρμπα το πανωφόρι της μέσα στη σακούλα με τα ψώνια της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail η μπλε σακούλα δίπλα στην κίτρινη του οίκου Prada είναι από το σούπερ μάρκετ gourmet τροφίμων Clover Grocery στο West Village του Μεγάλου Μήλου, ένα μαγαζί από το οποίο κάνουν τις καθημερινές τους αγορές όλοι οι celebrities της ανατολικής ακτής.

 

TAGS