Ο συνδυασμός της άνεσης με τη φινέτσα στο ίδιο ντύσιμο δεν είναι πάντα αυτονόητος, ειδικά όταν μιλάμε για ένα κομμάτι σαν το φαρδύ παντελόνι, το οποίο μοιάζει επίφοβο, ιδιαίτερα για τις μικρόσωμες γυναίκες. Το γεγονός όμως ότι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα ρούχα της μικροκαμωμένης και στιλιστικά οξυδερκούς Σιένα Μίλερ επιβεβαιώνει ότι μπορούμε να πετύχουμε αυτό το δίπτυχο, ακόμα και αν δεν έχουμε διαστάσεις μοντέλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι η ηθοποιός είχε εντυπωσιάσει σετάροντας ένα μπεζ, ψηλόμεσο παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια από τα Mango με λευκό εφαρμοστό φανελάκι και κεντητά sneakers με υπογραφή Gucci, κερδίζοντας το στοίχημα της στιλιστικής ισορροπίας και ταυτόχρονα αποδεικνύοντας ότι οικονομικά και πολυτελή κομμάτια μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο λουκ χωρίς να δείχνουν ετερόκλητα μεταξύ τους.

Σε μια από τις νέες, χειμερινές εμφανίσεις της η Μίλερ έκανε ξανά το θαύμα της: Συνδύασε υφασμάτινη παντελόνα με μαύρο ζιβάγκο και sneakers, σε έναν γάμο του σοφιστικέ με το casual βγαλμένο απ’ τον παράδεισο. Ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας της, σε αυτή την περίπτωση; Το μάξι πανωφόρι, ένα μάλλινο παλτό, που καθορίζει τη γραμμή του συνόλου, φέρνοντας την τελική ισορροπία. Η μαύρη δερμάτινη τσάντα δίνει επιπλέον κομψότητα στο λουκ, ανατρέποντας έναν ακόμα «κανόνα», ότι όσο μικρότερα αξεσουάρ κρατάει μια γυναίκα χαμηλού αναστήματος, τόσο το καλύτερο.

Δείτε το χειμερινό λουκ της Σιένα Μίλερ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS