Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν φοβάται τους στιλιστικούς πειραματισμούς, όσο πληθωρικοί κι αν δείχνουν. Ενδίδει πρόθυμα σε ιλιγγιώδη ψηλοτάκουνα, σε φορέματα με τονισμένα μανίκια, στολισμένα με διαφάνειες ή φτερά. Αυτή τη φορά όμως την καρδιά της κέρδισε ένα μίνιμαλ κομμάτι. Ένα ολόσωμο μαγιό σε μπλε χρώμα που φορούν οι γυναίκες εδώ και δεκαετίες και που ποντάρουμε όλα τα χρήματά μας ότι θα συνεχίσουν να φορούν τις δεκαετίες που θα έρθουν.

Σε απλή γραμμή και σκούρα απόχρωση, κολακεύει όλες τις σιλουέτες. Στην αγορά το βρίσκουμε φέτος σε διάφορες εκδοχές, με λεπτομέρειες που προσθέτουν χαρακτήρα χωρίς να υπονομεύουν την υποψηφιότητά του για μία θέση στη σφαίρα του διαχρονικού. Λευκές φάσες στο πλάι, κορδόνια, ζωνάκια στη μέση σπάνε τη μονοχρωμία και τονίζουν τα δυνατά σημεία του σώματός μας διατηρώντας ταυτόχρονα το navy στυλ του κομματιού που όσο υπάρχουν εξορμήσεις στη θάλασσα, θα συνεχίσουμε να φοράμε.

Δες τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με το μπλε ολόσωμο μαγιό:

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν φοβάται τους στιλιστικούς πειραματισμούς, αλλά αυτή τη φορά την καρδιά της κέρδισε ένα μίνιμαλ κομμάτι.

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Ολόσωμο μαγιό με κορδόνια Stella McCartney, www.shopbop.com, €343.50

Δες το εδώ

Μαγιό Violeta Three Graces London, www.net-a-porter.com, €157

Δες το εδώ

Ολόσωμο μαγιό Tory Burch, www.shopbop.com, €203.42

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: @sarahjessicaparker

TAGS