Παρόλο που πολλοί πολίτες σε ολόκληρο τον κόσμο (και μάλιστα πολίτες από μεγάλες οικονομίες πάνω στις οποίες βασίζεται ο παγκόσμιος τουρισμός) δεν θα πάνε φέτος διακοπές, οι μεγαλύτερες αλυσίδες ένδυσης έχουν αρχίσει ήδη να λανσάρουν τις καλοκαιρινές τους κολεξιόν, με μία φωτεινή διάθεση που στοιχηματίζει ότι είναι αρκετή για να φτιάξει και τη δική μας. 

Μία νέα συλλογή από τα H&M με φωτεινά χρώματα και μοτίβα που παραπέμπουν σε αφαιρετικό πίνακα ζωγραφικής μόλις προσγειώθηκε στο ιντερνετικό κατάστημα της εταιρίας και είναι διαθέσιμα προς πώληση, φέρνοντας στη ζωή μας λίγη από τη χαρά του Surfin' USΑ και τον λαμπερό ήλιο της Καλιφόρνια. 

Φαρδιές πουκαμίσες, παρεό, βερμούδες και στιλάτα μαγιό θα σε κάνουν να αρχίσεις να ονειρεύεσαι από τώρα τις ημέρες που θα ξημεροβραδιάζεσαι στην παραλία με έναν καφέ το πρωί και πολλά κοκτέιλ τη νύχτα. Η συγκεκριμένη συλλογή των σουηδικών H&M κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση, οπότε αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις κάποιο κομμάτι καλύτερα να βιαστείς αφού αυτή η κατηγορία συνήθως εξαντλείται πάρα πολύ γρήγορα.

Δες το εδώ

Pleated dress £99.99

Δες το εδώ

H&M Tie-Strap Flip-Flops (£35)

Δες το εδώ

H&M Short Shirt Dress (£50)

Δες το εδώ

H&M V-Neck Kaftan (£80)

 Δες το εδώ

H&M Large Patterned Canvas Shopper (£18)

Δες το εδώ

H&M Patterned Bikini Top (£13)

Δες το εδώ

H&M Patterned Swimsuit (£30)

Δες το εδώ

H&M Patterned Resort Shorts (£50)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS