Αυτή τη στιγμή στην Ισπανία εκατομμύρια πολίτες βρίσκονται σε καραντίνα. Η χώρα βιώνει μία πραγματικά τραγική περίοδο, βαδίζοντας στα χνάρια της Ιταλίας και «χάνοντας» καθημερινά εκατοντάδες ανθρώπους από την πανδημία του κορονοϊού. Λίγο πριν το μεγάλο κράτος της ιβηρικής Χερσονήσου τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι πάντες θωρακιστούν στα σπίτια τους η βασίλισσα Λετίσια ολοκλήρωσε τις βασιλικές υποχρεώσεις της, διατηρώντας το πάντα κομψό και εκλεπτισμένο προσωπικό της στυλ.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση η Λετίσια, που είναι λάτρης των ισπανικών brands μόδας, φόρεσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων δύο ετών, την μίντι, σατέν πλισέ φούστα. Μόνο που η δική της φούστα, με την υπογραφή της γνωστής εταιρίας μόδας Reiss είχε μία λεπτομέρεια που την έκανε ακόμα πιο ιδιαίτερη και πολυτελή. Το ombre παιχνίδισμα πάνω στο ύφασμα και ο τρόπος με τον οποίο το σκούρο, βαθύ μοβ χρώμα έδινε την θέση του σε μία πιο απαλή, ροζ απόχρωση έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις και οδήγησε πολλές γυναίκες να αναζητήσουν το συγκεκριμένο item στο διαδικτυακό κατάστημα της Reiss.

Ανάμεσα τους και εμείς και μπορούμε να πούμε πως η έρευνα μας είχε αποτελέσματα, αφού μπορεί η φούστα της Λετίσια να έγινε σε χρόνο μηδέν sold out, αλλά μία άλλη, πράσινη απόχρωση της ίδιας ακριβώς φούστας παραμένει διαθέσιμη ονλάιν στη μισή τιμή. Κάτι που από μόνο του μας κάνει να σκεφτούμε ότι αξίζει την επένδυση.

Επίσης το brand Reiss μόλις κυκλοφόρησε δύο άλλες αποχρώσεις για την άνοιξη στο ίδιο ombre μοτίβο για όποιον προτιμάει κάτι πιο φωτεινό και καλοκαιρινό.

Δείτε την εμφάνιση της Λετίσια.

Δείτε εδώ την φούστα της Λετίσια 

Δες το εδώ

OMBRE PLEATED MIDI SKIRT BLACK/ECRUMILA OMBRE PLEATED MIDI SKIRT IN BLACK/ECRU €220

Δες το εδώ

OMBRE PLEATED MIDI SKIRT TEALMILA OMBRE PLEATED MIDI SKIRT IN TEAL €220

Δες το εδώ

OMBRE PLEATED MIDI SKIRT GREENMARLIE OMBRE PLEATED MIDI SKIRT IN GREEN WAS€220 NOW €120

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS