Αν ανατρέξεις στα πιο εμβληματικά ρούχα και αξεσουάρ της περασμένης δεκαετίας, εκείνα που έκαναν για τα καλά κατάληψη στις ντουλάπες μας πριν από περίπου 10 με 15 χρόνια δεν υπάρχει περίπτωση να μην σταθείς στα καπέλα της Von Dutch, στις γούνινες μπότες Ugg ή στην θρυλική Motorcycle bag του οίκου Balenciaga, μία τσάντα που τόσες και τόσες γυναίκες ποθήσαμε με τρέλα κάπου στα μισά της δεκαετίας του 2000.

Το απόλυτο αξεσουάρ των 00's λοιπόν, αυτό που κράτησαν περήφανα όλα τα it girls των τελευταίων 10 χρόνων, όλες οι διάσημες κυρίες στα front rows των πιο λαμπερών επιδείξεων μόδας, κάνει το πιο δυναμικό comeback στη σεζόν που διανύουμε και έρχεται εκ νέου να κατακτήσει τις εμφανίσεις μας. Από την Paris Hilton μέχρι την Lauren Conrad και την Mary-Kate Olsen που δεν έλεγαν να την αφήσουν από πάνω τους το 2005 μέχρι τις πιο πολυσυζητημένες fashion bloggers του σήμερα που έχουν αρχίσει να την επαναφέρουν πιστά, η τσάντα που έχει ταυτιστεί όσο λίγα πράγματα με το όνομα του οίκου Balenciaga είναι και πάλι εδώ.

Ο Charles Gorra επικεφαλής το διαδικτυακού καταστήματος Rebag, που πουλάει τσάντα πολυτελείας με την υπογραφή των κορυφαίων οίκων μόδας στον κόσμο μίλησε για την δημοτικότητα της συγκεκριμένης τσάντας που έχει εκτοξευτεί από την αρχή. «Μιλάμε για μία τσάντα που βρίσκεται στα πράγματα τα τελευταία 18 χρόνια, έγινε κλασική και μετά, κατά κάποιον τρόπο, οι πωλήσεις της έπαψαν να υφίσταντο. Πριν από μερικές σεζόν, ωστόσο, μία νεά έκδοση της εμβληματικής τσάντας κυκλοφόρησε, τοποθετώντας πολύχρωμα γκράφιτι σε όλη την δερμάτινη επιφάνεια, καταφέρνοντας να ανανεώσει το ενδιαφέρον για το εν λόγω αξεσουάρ. Οι πελάτες άρχισαν να την αναζητούν και πάλι και αυτή τη στιγμή αποτελεί την απόλυτη τσάντα πόλης του 2019».

Δες στις εικόνες μερικές street style εμφανίσεις με την πιο χαρακτηριστική τσάντα του οίκου Balenciaga.

Μία πρόσφατη έκδοση της τσάντα του οίκου Balenciaga.

 

Από την Paris Hilton μέχρι την Lauren Conrad και την Mary-Kate Olsen που δεν έλεγαν να την αφήσουν από πάνω τους το 2005 μέχρι τις πιο πολυσυζητημένες fashion bloggers του σήμερα.

 

«Μιλάμε για μία τσάντα που βρίσκεται στα πράγματα τα τελευταία 18 χρόνια, έγινε κλασική και μετά, κατά κάποιον τρόπο, οι πωλήσεις της έπαψαν να υφίσταντο».

 

 

Δες στο βίντεο που ακολουθεί μία παλαιότερη κριτική στο YouTube σχετικά με την Balenciaga Motorcycle “City” bag.

Δες το εδώ

Balenciaga City Bag ($1705)

Δες το εδώ

Balenciaga City Giant Brogues Handbag Leather Medium $635

Δες το εδώ

Balenciaga City Giant Studs Handbag Leather Medium $750

Δες το εδώ

Balenciaga City Giant Studs Handbag Leather Medium $750

Δες το εδώ

Balenciaga City Classic Studs Handbag Python with Leather Medium $860

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS