Η νέα σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι καταφθάνει και σύμφωνα με τους διάσημους οίκους μόδας, κάποιες από τις βασικές τάσεις παραμένουν στην κορυφή των επιλογών. Και παρόλο που τα αξεσουάρ μαλλιών έχουν κλέψει όχι άδικα τις εντυπώσεις, με τις μπαρέτες και τα πλέξι γκλας κοκαλάκια να στολίζουν την κώμη των πιο στιλάτων κοριτσιών, υπάρχει άλλο ένα τρεντ που έχει ήδη κάνει εντύπωση στις streetstyle εμφανίσεις.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το λεγόμενο τσεμπέρι, που μας θυμίζει την αγαπημένη μας γιαγιούλα στο χωριό ή στην πιο εξελιγμένη του μορφή την ιέρεια της κομψότητας Jackie Kennedy. Το grandma look, όπως αποκαλείται σύμφωνα με τους ειδικούς μόδας, έχει ήδη κατακτήσει τα ντεφιλέ των πιο γνωστών σχεδιαστών. Τα μαντίλια φέτος φοριούνται με κάθε πιθανό δέσιμο στο κεφάλι μας και σε συνδυασμό με μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, χαρίζοντάς μας έναν άλλον αέρα.

Η ιέρεια της κομψότητας Jackie Kennedy με μαντήλι δεμένο κάτω από το πιγούνι και μεγάλα κοκάλινα γυαλιά.

Εάν λοιπόν θες να αναβαθμίσεις και εσύ την εικόνα σου, δεν έχεις παρά να πάρεις ένα τετράγωνο μαντίλι, να το διπλώσεις σε τριγωνικό σχήμα και να το δέσεις κάτω από το πιγούνι σου χαλαρά ή πίσω στο κεφάλι σου πιο σφιχτά.

Πρόσεξε μόνο να το συνδυάσεις με το κατάλληλο outfit και να μην κάνεις υπερβολές, εάν θες να πετύχεις ένα κομψό αποτέλεσμα.

Η Κλόντια Σίφερ με total white look

Δείτε κάποια ενδιαφέροντα λουκ:

 

 

TAGS