Την Olivia Palermo την έχουμε ξεχωρίσει για την κομψότητά της και το προσεγμένο στυλ της. Θεωρείται η απόλυτη ιέρεια της μόδας, με πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram. Ό,τι φωτογραφία ανεβάζει προκαλεί αμέσως θαυμασμό, και φυσικά πολλές κυρίες σπεύδουν να αντιγράψουν τα υπέροχα mix and match λουκ της.

Η fashion blogger και σχεδιάστρια δεν υιοθετεί αβίαστα κάθε trend, καθώς η ίδια δημιουργεί τάσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό μας έχει δείξει πολλές φορές την αδυναμία της στις φούστες και συγκεκριμένα σε αυτές, που το μήκος τους τελειώνει λίγο πριν τον αστράγαλο.

Η μακριά φούστα δε φαίνεται να έχει φύγει από τη μόδα. Αντίθετα, αυτό το φθινόπωρο έχει την “τιμητική” της με την Olivia Palermo να την “αποθεώνει” με κάθε τρόπο. Σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, είτε είναι streetstyle, είτε πιο επίσημη η Olivia επιλέγει και μία μακριά φούστα, κατάλληλα συνδυασμένη, έτσι ώστε να αναδεικνύει και το προσωπικό της στυλ.

Για τη φθινοπωρινή σεζόν, μην ξεχάσεις να φορέσεις οπωσδήποτε και εσύ αυτό το μήκος φούστας, προσαρμόζοντάς την βέβαια στο δικό σου στυλ.

Δείτε ορισμένα λουκ της:

Η μακριά φούστα δε φαίνεται να έχει φύγει από τη μόδα.

 

Σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, είτε είναι streetstyle, είτε πιο επίσημη η Olivia επιλέγει και μία μακριά φούστα

 

Κατάλληλα συνδυασμένη, έτσι ώστε να αναδεικνύει και το προσωπικό της στυλ.
TAGS