Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες του Μπόρις Τζόνσον και της – πλέον συζύγου του – Κάρι Σίμοντς, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους το απόγευμα του Σαββάτου, ενώπιον 30 καλεσμένων στον Καθεδρικό Ναό του Westminster.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα φώτα έπεσαν στη νύφη και στο φόρεμά της το οποίο φέρει την υπογραφή του ελληνικού οίκου Costarellos. Μάλιστα το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη συλλογή που διαθέτει ο οίκος αποκλειστικά στο net – a – porter, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο εξαντλήθηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Μάλιστα το συγκεκριμένο φόρεμα είναι από τη συλλογή που διαθέτει ο οίκος αποκλειστικά στο net – a – porter, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο εξαντλήθηκε μέσα σε ελάχιστες ώρες.

Μία άλλη πληροφορία που κάνει σήμερα τον γύρο του κόσμου, είναι η τιμή με την οποία η Κάρι, απέκτησε το iconic – πια – φόρεμα, του οποίου η αρχική τιμή είναι 2,870 λίρες, μιας και επέλεξε να το νοικιάσει δίνοντας μόλις 45 λίρες! Μάλιστα η εφημερίδα The Sun, έδωσε στο φως της δημοσιότητας και το site από το οποίο η Κάρι νοίκιασε το φόρεμα το οποίο θα επιστραφεί τη Δευτέρα. 

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Μπόρις είναι απένταρος», δήλωσε φίλος του Πρωθυπουργού, με αφορμή το νυφικό αλλά και την ιδιαίτερα σεμνή τελετή.

Κεντρική φωτογραφία: Splash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS