Από την πιο εκλεπτυσμένη εώς την πιο ακατέργαστη, όλες οι πτυχές της Φύσης συνομωτούν για τη δημιουργία της νέας συλλογής του ισπανικού οίκου Pedro Garcia SS19.
Ο ακατέργαστος αισθησιασμός του πύθωνα χαρίζει τη μυστηριώδη του αύρα στην πρώτη ομάδα από σιλουέτες. Τόσο διαχρονικό και ευκολοφόρετο όσο και δυναμικό, το μοτίβο του πύθωνα δείχνει εδώ το πιο θηλυκό του πρόσωπο αφού εμπλουτίζεται με μεταλλικούς κρίκους, στρογγυλά λουράκια και ναυτικούς κόμπους, υιοθετώντας λίγη από τη λάμψη των 1970s. 

Τόσο διαχρονικό και ευκολοφόρετο όσο και δυναμικό, το μοτίβο του πύθωνα
Αισθησιακά, γωνιώδη σανδάλια και flatforms κατασκευασμένα από το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Από την καυτή σαβάνα μέχρι τους δρόμους των μεγαλουπόλεων, το επόμενο μοτίβο της συλλογής δανείζεται την ανεπιτήδευτη αυτοπεποίθησή του από το ζωικό βασίλειο και, συγκεκριμένα, τη ζέβρα. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι ανάμεσα από σανδάλια σε διάφορα σχέδια, κατασκευασμένα από φυτικά χρωματισμένη βακέτα Τοσκάνης και διακοσμημένα με καρφιά αλλά και μαλακά, άνετα slip ons.

Όπως η μέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα, έτσι και η διάθεση αλλάζει σε αυτό το κομμάτι της συλλογής, που εκφράζεται μέσα από αισθησιακά, γωνιώδη σανδάλια και flatforms κατασκευασμένα από το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Η γήινη, σχεδόν πρωτόγονη γοητεία που αποπνέουν, δε, γίνεται ακόμα πιο εμφανής στα ακατέργαστα φινιρίσματα τους.
Με φόντο την ειδυλλιακή Ίμπιζα, η καμπάνια Pedro Garcia μας μεταφέρει νοητά στο νωχελικό κόσμο του καλοκαιριού όπου ο χρόνος και ο χώρος μετρούν διαφορετικά.
Σανδάλια από μαλακό, βουτυράτο δέρμα νάπα

Με φόντο την ειδυλλιακή Ίμπιζα, η καμπάνια Pedro Garcia μας μεταφέρει νοητά στο νωχελικό κόσμο του καλοκαιριού όπου ο χρόνος και ο χώρος μετρούν διαφορετικά και μεταφράζονται σε σανδάλια από μαλακό, βουτυράτο δέρμα νάπα. Παρ’όλη τη χαλαρή τους διάθεση, αυτές οι σιλουέτες είναι γεμάτες από μεσογειακό αισθησιασμό.

Οι απαλές υφές συνεχίζονται μέσα από σιλουέτες ντυμένες με βελούδινο σουέντ και πλεκτό ραφ. Τόσο ευκολοφόρετες όσο και ανάλαφρες, οι ίνες τους μας συνδέουν με τη γη προκαλώντας μια αίσθηση βαθιά φυσική και σαγηνευτική. Αυτή είναι η έννοια της slow fashion στα καλύτερά της. Η καλύτερη απάντηση στους ιλλιγιώδεις ρυθμούς του σήμερα.

Τα ψηλοτάκουνα που λα λατρέψεις κι εσύ.
Η καλύτερη απάντηση στους ιλλιγιώδεις ρυθμούς του σήμερα.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από κλασικά slippers και slides από βακέτα, υφασμένο στο χέρι σατέν μετάξι και χρωματισμένα με βαθείς τόνους που καθρεφτίζουν την ένωση των τεσσάρων στοιχείων.

pedrogarcia.com 

TAGS