ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η νέα συλλογή του οίκου χειροποίητων υποδημάτων που λατρεύουν οι κοσμοπολίτισσες

Η έννοια της slow fashion στα καλύτερά της, με βουτυράτα δέρματα και μαλακά σανδάλια.

Η νέα συλλογή του οίκου χειροποίητων υποδημάτων που λατρεύουν οι κοσμοπολίτισσες

Από την πιο εκλεπτυσμένη εώς την πιο ακατέργαστη, όλες οι πτυχές της Φύσης συνομωτούν για τη δημιουργία της νέας συλλογής του ισπανικού οίκου Pedro Garcia SS19.
Ο ακατέργαστος αισθησιασμός του πύθωνα χαρίζει τη μυστηριώδη του αύρα στην πρώτη ομάδα από σιλουέτες. Τόσο διαχρονικό και ευκολοφόρετο όσο και δυναμικό, το μοτίβο του πύθωνα δείχνει εδώ το πιο θηλυκό του πρόσωπο αφού εμπλουτίζεται με μεταλλικούς κρίκους, στρογγυλά λουράκια και ναυτικούς κόμπους, υιοθετώντας λίγη από τη λάμψη των 1970s.

Η νέα συλλογή του οίκου χειροποίητων υποδημάτων που λατρεύουν οι κοσμοπολίτισσες
Τόσο διαχρονικό και ευκολοφόρετο όσο και δυναμικό, το μοτίβο του πύθωνα
Αισθησιακά, γωνιώδη σανδάλια και flatforms κατασκευασμένα από το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Από την καυτή σαβάνα μέχρι τους δρόμους των μεγαλουπόλεων, το επόμενο μοτίβο της συλλογής δανείζεται την ανεπιτήδευτη αυτοπεποίθησή του από το ζωικό βασίλειο και, συγκεκριμένα, τη ζέβρα. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο ζευγάρι ανάμεσα από σανδάλια σε διάφορα σχέδια, κατασκευασμένα από φυτικά χρωματισμένη βακέτα Τοσκάνης και διακοσμημένα με καρφιά αλλά και μαλακά, άνετα slip ons.

Όπως η μέρα δίνει τη θέση της στη νύχτα, έτσι και η διάθεση αλλάζει σε αυτό το κομμάτι της συλλογής, που εκφράζεται μέσα από αισθησιακά, γωνιώδη σανδάλια και flatforms κατασκευασμένα από το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας.

Η γήινη, σχεδόν πρωτόγονη γοητεία που αποπνέουν, δε, γίνεται ακόμα πιο εμφανής στα ακατέργαστα φινιρίσματα τους.
Με φόντο την ειδυλλιακή Ίμπιζα, η καμπάνια Pedro Garcia μας μεταφέρει νοητά στο νωχελικό κόσμο του καλοκαιριού όπου ο χρόνος και ο χώρος μετρούν διαφορετικά.
Σανδάλια από μαλακό, βουτυράτο δέρμα νάπα

Με φόντο την ειδυλλιακή Ίμπιζα, η καμπάνια Pedro Garcia μας μεταφέρει νοητά στο νωχελικό κόσμο του καλοκαιριού όπου ο χρόνος και ο χώρος μετρούν διαφορετικά και μεταφράζονται σε σανδάλια από μαλακό, βουτυράτο δέρμα νάπα. Παρ’όλη τη χαλαρή τους διάθεση, αυτές οι σιλουέτες είναι γεμάτες από μεσογειακό αισθησιασμό.

Οι απαλές υφές συνεχίζονται μέσα από σιλουέτες ντυμένες με βελούδινο σουέντ και πλεκτό ραφ. Τόσο ευκολοφόρετες όσο και ανάλαφρες, οι ίνες τους μας συνδέουν με τη γη προκαλώντας μια αίσθηση βαθιά φυσική και σαγηνευτική. Αυτή είναι η έννοια της slow fashion στα καλύτερά της. Η καλύτερη απάντηση στους ιλλιγιώδεις ρυθμούς του σήμερα.

Τα ψηλοτάκουνα που λα λατρέψεις κι εσύ.
Η καλύτερη απάντηση στους ιλλιγιώδεις ρυθμούς του σήμερα.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο, μέσα από κλασικά slippers και slides από βακέτα, υφασμένο στο χέρι σατέν μετάξι και χρωματισμένα με βαθείς τόνους που καθρεφτίζουν την ένωση των τεσσάρων στοιχείων.

pedrogarcia.com

Read Next

05 Σεπ 2025

Η Αμαλία Κωστοπούλου προτείνει τα ιδανικά sneakers για το φθινόπωρο | Τα φορούν όλα τα it-girls

Τα sneakers που έχει επιλέξει η Αμαλία Κωστοπούλου είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο.

04 Σεπ 2025

Αυτό το denim blazer shirt από τη Zara είναι το μεταβατικό piece που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι

Το denim ρούχο που μπορεί να φορεθεί είτε ως σακάκι είτε ως πουκάμισο έρχεται για να ορίσει τα σύνολά σου αυτό το φθινόπωρο.

Περισσότερα από

Μόδα

04 Σεπ 2025

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Με τις αγαπημένες της crystal mesh μπαλαρίνες σε νέα εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η ηθοποιός σε μια ακόμη κομψή εμφάνιση σε βραδινή της έξοδο.

04 Σεπ 2025

Πώς θα φορέσεις το λευκό παντελόνι τη μεταβατική περίοδο σύμφωνα με τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

04 Σεπ 2025

Η Melia Kreiling στο Ηρώδειο με καφέ Zara φόρεμα

Μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Melia Kreiling στο Ηρώδειο.

04 Σεπ 2025

Η Paul & Shark αποκλειστικά στον Όμιλο LH Group – Παπαϊωάννου για Ελλάδα και Κύπρο.

Ο όμιλος LH Group - Παπαϊωάννου είναι πλέον ο αποκλειστικός εκπρόσωπος της Paul & Shark σε Ελλάδα και Κύπρο.

04 Σεπ 2025

Ήβη Αδάμου | Το gingham φόρεμά της είναι η τέλεια επιλογή για τον Σεπτέμβριο

Η Ήβη Αδάμου με την καλοκαιρινή τάση που θα δούμε και το φθινόπωρο.

03 Σεπ 2025

Το viral φόρεμα που θα φορέσεις στο επόμενο cocktail party

Το φόρεμα από τη Mango που είναι viral στο TikTok και όχι άδικα.

03 Σεπ 2025

Βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας | Με πολυτελές βραχιόλι-μάτι σε design της Μαριάννας Γουλανδρή

Το εντυπωσιακό κόσμημα που διάλεξε η Maxima της Ολλανδίας αποτελεί signature design της συλλογής κοσμημάτων της Μαριάννας Γουλανδρή

03 Σεπ 2025

Φεστιβάλ Βενετίας | Η Τόνια Σωτηροπούλου με μαύρο κοστούμι και δαντελένιο bra top

Η κομψή και θηλυκή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου.

03 Σεπ 2025

Η Τζένη Μελιτά με τη double denim τάση που όλοι αγαπάμε

Η Τζένη Μελιτά φόρεσε τα δύο denim κομμάτια που είναι must have για το φθινόπωρο