Αν υπήρχε μόνο μία λέξη που να περιγράφει τέλεια όλες τις στιλιστικές τάσεις του 2020 που μόλις πέρασε και του 2021 που μόλις ξεκίνησε τότε αυτή μάλλον θα ήταν η εξής: Πλεκτό. Είτε μιλάμε για πλεκτά, μίντι φορέματα, είτε για πλεκτά, αμάνικα πουλόβερ, είτε για πλεκτά παντελόνια και φόρμες αυτό είναι το υλικό που από το οποίο είναι κατασκευασμένα τα απόλυτα items του φετινού χειμώνα. 

Και κάπως έτσι, τα ισπανικά Μango που εδώ και χρόνια αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα brands γρήγορης μόδας σε όλο τον κόσμο λάνσαραν το ιδανικό, μάλλινο κομμάτι, που ταιριάζει μοναδικά στη νέα τάξη πραγμάτων και στη νέα εποχή που διανύουμε, μία εποχή με διαφορετικές ανάγκες και συνεπώς διαφορετική προσέγγιση ακόμα και στη μόδα.

Είναι κατά πάσα πιθανότητα το κομμάτι που όσες το αποκτήσουν θα φορέσουν τις περισσότερες φορές φέτος τον χειμώνα. Μία βολική, καφέ, πλεκτή ολόσωμη φόρμα που ισορροπεί με ξεχωριστό τρόπο ανάμεσα στην άνεση και στο στυλ, ανάμεσα στην κομψότητα και τη χαλαρότητα, ανάμεσα στον κοσμοπολιτισμό και σε μία ζωή που έχει μπει σε lockdown.

Ο εντυπωσιακός γιακάς αποτελεί από μόνος του μία από τις πιο χαρακτηριστικές, ενδυματολογικές λεπτομέρειες της φετινής χρονιάς, τα τρία, μεγάλα, στιλάτα κουμπιά στο μπροστινό τμήμα αναβαθμίζουν κι όλα τη συνολική σου εικόνα, ενώ η γήινη απόχρωση δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας.

Δες το εδώ

Mango Belt Knitted Jumpsuit (£70)

Δες το εδώ

Mango Belt Knitted Jumpsuit (£70)

Δείτε κι άλλα πλεκτά από τα ισπανικά Mango:

 Δες το εδώ

Mango Multi-Coloured Knit Sweater (£50)

Δες το εδώ

Mango Oversized Cardigan With Buttons (£36)

Δες το εδώ

Mango Rolled Neck Cable Sweater (£36)

Δες το εδώ

Mango Square Textured Sweater ( £50) £26

Δες το εδώ

Mango V-Neck Sweater ( £50) £30

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS