Στον κόσμο των τρεντ τα πράγμα πάνε κι έρχονται. Κι έτσι, ένας καλός τρόπος να κρατάς την ντουλάπα σου σε τάξη και να βρίσκεις πάντα αυτά που θέλεις να φορέσεις είναι να τακτοποιείς τα πράγματα σου ανάλογα με τις πιο ενημερωμένες τάσεις της σεζόν. Για παράδειγμα, όταν κάτι δεν πρόκειται να φορεθεί φέτος βάλ'το πίσω-πίσω και μην το αφήνεις να σου πιάνει περιττό, πολύτιμο χωρό.

Κι αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για να παρακολουθούμε τα τρεντ που έρχονται και φεύγουν με ταχύτητα φωτός: η εκκαθάριση. Και τώρα ξέρουμε πως, σύμφωνα με τις fashion editors αυτού του πλανήτη, μέσα στον επόμενο χρόνο μία συγεκριμενή τάση στα παπούτσια θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ο λόγος για τα πολύ φετινά και πολύ δημοφιλή flatforms, τις ίσις πλατφόρμες που φορούν όλες εδώ και 3 καλοκαίρια.

Ναι, ήρθε η ώρα γι'αυτό το αρκετά βολικό παπούτσι να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αφού οι ειδικοί μας προτρέπουν να το αντικαταστήσουμε με ένα πολύ πιο κομψό ζευγάρι παπούτσια και με οτιδήποτε τελειώνει σε ένα σικάτο kitten heel. 

Aυτό είναι το τακούνι που μοιάζει να έχει εξαφανίσει όλες τις άλλες εναλλακτικές και πλέον δύσκολα θα βρεις γυναίκα που δεν το έχει στη ντουλάπα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Bottega Veneta Stretch Pumps in Mesh and Berry Calf ($890)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Manu Atelier Lace Leather Sandals €336
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

By Far Libra Slides ($365)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS