Μοιάζει μεγάλο στοίχημα για το πολίτευμα της μοναρχίας το να επιχειρήσει και τελικά να καταφέρει να εξιχρονιστεί. Επιλογές που παλαιότερα φάνταζαν ανήκουστες, όπως το να παντρευτεί ένα μέλος βασιλικής οικογένειας κάποιον ή κάποια που έχει ήδη ένα διαζύγιο, πλέον θεωρούνται, ευτυχώς, αυτονόητες, ακόμα και επιθυμητές στο πλαίσιο ένας προφίλ κανονικότητας που αρμόζει με την σύγχρονη εποχή. Ο Χάρι εγκαταλείπει τα βασιλικά του καθήκοντα, η Κέιτ αγοράζει Nivea από τα Boots, η Λετίσια ψωνίζει μόνη της. 

Σίγουρα πάντων ο πιο σίγουρος και εύκολος τρόπος να βγάλουν τα γυναικεία μέλη ενός ευρωπαϊκού παλατιού ένα πιο φιλικό, προς την κοινή γνώμη, προφίλ είναι το να φορέσουν ρούχα που ο καθένας μας θα μπορούσε να φορέσει. Πρώτες και καλύτερες σε αυτή την προσιτή στιλιστική (και πιθανότατα επικοινωνιακή) προσέγγιση η Λετίσια της Ισπανίας και η Κέιτ Μίντλετον, οι οποίες δεν έχουν κρύψει ποτέ την μεγάλη αδυναμία τους σε κομμάτια εταιριών όπως τα Massimo Dutti ή τα Zara.

Aυτή τη φορά οι δύο δημοφιλείς «γαλαζοαίματες» ταυτίστηκαν, καθώς με διαφορά μίας ημέρας πραγματοποίησαν επίσημες εμφανίσεις στις οποίες τις είδαμε ντυμένες με πολύ κομψά items, η τιμή των οποίων δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ.

Μάλιστα στην περίπτωση της Κέιτ η animal print φούστα της από τα Zara κοστίζει μόλις 15 ευρώ και έχει υπάρξει ένα από τα τα μεγαλύτερα τρεντ των τελευταίων σεζόν. Ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα κλασικό, μπεζ παλτό από τα Massimo Dutti.

Όσο για τη Λετίσια έχει ξαναφορέσει το Massimo Dutti το φόρεμα της, αξίας 100 ευρώ, σε παλαιότερη εμφάνιση της με την σύζυγό της, Φελίπε, στην Κορέα.

H εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια με Massimo Dutti.

Δες το εδώ

PRINT DRESS WITH BELT 99.95 €

Δες το εδώ

LEOPARD PRINT DRESS 99.95 €

Η Κέιτ Μίντλετον με παλτό Massimo Dutti και σατέν φούστα από τα Zara.

Μία εναλλακτική φούστα με εκείνη που είδαμε πάνω στην Κέιτ Μίντλετον.

Δες το εδώ

ANIMAL PRINT SKIRTDETAILS 19.99 EUR

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS