Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό της, θαυμαστές που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και τηλεοπτικά περάσματα τα οποία άφησαν εποχή.

Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία εκτός όλων των παραπάνω, είναι και ένα καταπληκτικό άτομο, απαλλαγμένο από κόμπλεξ και κακίες, κάτι που εκπέμπει σε κάθε της δήλωση, εμφάνιση ή ακόμα και δημοσίευση στα social media.

Όπως συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Μελίνα την περίοδο αυτή δίνει συναυλίες, κάτι για το οποίο είναι πανευτυχής, μιας και λατρεύει την ενέργεια που παίρνει από το κοινό. Μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, διασκέδασαν το κοινό στο Βεάκειο Θέατρο το οποίο δεν σταμάτησε να χειροκροτά τους δημοφιλείς ερμηνευτές.

Μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, διασκέδασαν το κοινό στο Κατράκειο Θέατρο το οποίο δεν σταμάτησε να χειροκροτά τους δημοφιλείς ερμηνευτές.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ήταν όπως πάντα εκπληκτική, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το λουκ με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί. Ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο δεμένο κόμπο στο μπροστά μέρος. Ό, τι πιο απλό και ταυτόχρονα σύγχρονο και σέξι.

Αντιγράφουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS