Κι ενώ όλα τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα πάνω σε κάθε επίσημη εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει σταδιακά αλλάξει πλήρως το στιλ της και κάθε φορά είναι πιο απλή και απέριττη από τη προηγούμενη.

Εχθές, στο καθιερωμένο ετήσιο Congressional Picnin η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε με ένα φόρεμα απλό, σικ και σεμνό, το οποίο είχε μία πολύ διάσημη, ελληνική υπογραφή. Αυτής της Μαίρης Κατράντζου που σχεδίασε το λευκό ρούχο με τις πολύχρωμες ρίγες, το οποίο έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. 

Η κυρία Τραμπ φόρεσε στην μέση μια βυσσινί λεπτή ζώνη και τις συνδύασε με γόβες σε απαλό ροζ, ενώ τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα, κυματιστά.

Το κόστος του συγκεκριμένου φορέματος είναι στα 2.255 δολάρια, δηλαδή περίπου 2.000 ευρώ, σύμφωνα με την αμερικανική Daily Express, αν και το πρωί της Παρασκευής η επίσημη ιστοσελίδα της σχεδιάστριας για την Ευρώπη το είχε «προσφορά» στις 777 λίρες (δηλαδή περίπου 885 ευρώ).

Η Μαίρη Κατράντζου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, από μητέρα interior designer και πατέρα σχεδιαστή υφασμάτων. Παρακολούθησε το Rhode Island School of Design στην Αμερική, όπου αποφοίτησε με BA στην αρχιτεκτονική πριν μετακομίσει στον κόσμο της μόδας. Ολοκλήρωσε το ΒΑ της, κάνοντας έπειτα Master στο London's Central Saint Martins. Ποτέ δεν είχε σκεφτεί να ασχοληθεί με τη μόδα ή να δημιουργήσει το δικό της label. Τώρα πια τα ρούχα της κυκλοφορούν σε πάνω από 30 χώρες.

 

TAGS