Οι πωλήσεις του Net-a-Porter, του πολυτελούς και πλέον εμβληματικού e-shop, αναδεικνύονται σε βαρόμετρο τάσεων αφού αντικατοπτρίζουν τις αγοραστικές διαθέσεις των πιο ενημερωμένων γυναικών της μόδας. Κάθε φορά που το δημοφιλές διαδικτυακό κατάστημα προβλέπει το επόμενο τρεντ, είναι καθαρά θέμα χρόνου η πρόβλεψή του να γίνει πραγματικότητα.

Μπορούμε λοιπόν να αρχίσουμε ήδη να στοκάρουμε παπούτσια με τετράγωνη μύτη, που οι εκπρόσωποι του Net-a-Porter θεωρούν ότι θα σαρώσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν έχει σημασία αν θα είναι πέδιλα ή mules ή μπότες. Τον δρόμο έχουν ανοίξει τα δερμάτινα mules του οίκου Bottega Veneta, αλλά και πολλά άλλα, μικρότερα και πιο οικονομικά brands. Το By Far έχει υιοθετήσει εδώ και πολλές σεζόν το τρεντ, ενώ το Wandler μόλις λανσάρισε mules σε αυτό το σχέδιο.

Αν αγαπάς την άνεση και το σοφιστικέ στυλ, δεν χρειάζεται να περιμένεις να γεμίσει το Instagram με παπούτσια με τετράγωνη μύτη. Επένδυσε σε ένα τουλάχιστον τέτοιο ζευγάρι -πέδιλα, σανδάλια ή mules- που θα αναδείξει υπέροχα το καλοκαιρινό πεντικιούρ σου.

PHOTO: HARLEYVNEWTON

Δες τρία κομμάτια που μπορείς να αγοράσεις.

Δες το εδώ.

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι σε λάιμ χρώμα, eu.topshop.com, 49,00 €

Δες το εδώ.

Πέδιλο με τακούνι από βινύλιο, www.zara.com, 29,95 EUR

Δες το εδώ.

Δερμάτινα πέδιλα By Far, www.net-a-porter.com, €325

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram.

Κεντρική φωτό: @estellechemouny

TAGS