Πολλοί υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εφιαλτικό σε μία βόλτα στα μαγαζιά από την αναζήτηση του τέλειου τζιν παντελονιού. Δεν είναι βέβαια μυστικό ότι η κάθε μάρκα έχει την δική της γράμμη που κολακεύει διαφορετικούς τύπους σώματος, γι'αυτό αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στον κόπο να ανακαλύψεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο σε σένα.

Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες εξακολουθούν να διαμαρτύρονται. Έτσι όπως είναι μοιρασμένα τα νούμερα των τζιν είναι πρακτικά αδύνατο να αγκαλιάζουν το ίδιο σωστά όλα τα σώματα, αφού ένα σώμα που φοράει νούμερ 36 δεν γίνεται να είναι ίδιο σχεδόν με κανένα άλλο σώμα που φοράει επίσης νούμερο 36.

Και κάπως, έτσι σε αυτή ακριβώς τη λογική, η βρετανική αλυσίδα ρούχων Topshop σπεύδει να δώσει τη λύση λανσάροντας για πρώτη φορά στη βιομηχανία παραγωγής τζιν παντελονιά τα μισά νούμερα. 

Όπως δηλαδή έχεις πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσεις στα αγαπημένα σου sneakers μισά νούμερα (36μισό, 37 και 1/3) έτσι στα νέα τζιν του Topshop υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις ένα παντελόνι νούμερο W27 μισό, αντί για W29 αν η μέση σου βρίσκεται κάπου ανάμεσα. 

Τα νέα αυτά δεδομένα είναι ίδια διαθέσιμα στη νέα συλλογή και ισχυεί για συγκεκριμένα - προς το παρόν - νούμερα όπως τα W25. W27,W29 και W31, και μπορείς να τα βρεις και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας (δες εδώ).

Όσο για τις τιμές τους, η νέα ντένιμ κολεξιόν του Topshop είναι πραγματικά οικονομική με μερικά μοντέλα να μην ξεπερνούν τα 40 ευρώ.

 

TAGS