Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και φινετσάτες παρουσίες του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου, με μακρόχρονη πορεία στο θέατρο και σημαντικές επιτυχίες στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Μαρία Ναυπλιώτου, της οποίας η προσωπική ζωή αποτελεί ένα «μυστήριο» μιας και αποφεύγει να μιλάει για οτιδήποτε δεν αφορά στη δουλειά της, ή σε κάποιο κοινωνικό φαινόμενο.

Με την πολύ καλή της φίλη, Ζέτα Δούκα, βρέθηκαν στη γραφική Αστυπάλαια όπου απήλαυσαν ολιγοήμερες διακοπές. Όπως η ίδια ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, «Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι», θέλοντας να τονίσει ότι το νησί είναι απολύτως ασφαλές.

«Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι», θέλοντας να τονίσει ότι το νησί είναι απολύτως ασφαλές.

Φυσικά οι πληροφορίες αυτές, συνοδεύονταν και από τις αντίστοιχες φωτογραφίες στις οποίες η εντυπωσιακή ηθοποιός ποζάρει με μαγιό, με φόντο γαλαζοπράσινα νερά.

Σε μία από αυτές, η Μαρία φόρεσε και ένα κομψό μαύρο μπικίνι, το οποίο εδώ και χρόνια θεωρείται το απαραίτητο αξεσουάρ των διακοπών.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα σχέδια:

Miami Ενισχυμένο Μπικίνι Σουτιέν Push-up Calzedonia. Δες το εδώ

Miami Μπικίνι Σλιπ Calzedonia. Δες το εδώ

ΤΟΠ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ Zara. Δες το εδώ

ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΣΛΙΠ ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΡΕΛΙΑ Zara. Δες το εδώ

ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΛΙΠ ΜΕ ΔΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Tommy Hilfiger. Δες το εδώ

ΜΠΙΚΙΝΙ ΤΟΠ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ Τommy Hilfiger. Δες το εδώ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP

TAGS