Δεν είναι ένα νέο brand το οποίο κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της μόδας. Τα ισπανικά Uterqüe, του κολοσσού της παγκόσμιας ένδυσης Inditex, έκανε την εμφάνιση του στα fashion δρώμενα το 2008 και από τότε έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές μερικών εκ των διασημότερων γυναικών στον κόσμο, αλλά και αρκετών γαλαζοαίματων που πίνουν νερό στο όνομα του. Ανάμεσα σε αυτές και η Λετίσια της Ισπανίας, που έχει αποδείξει αρκετές φορές την αδυναμία της στην ισπανική μόδα γενικότερα και τα φινετσάτα  Uterqüe, ειδικότερα. 

Το brand που έχει καταφέρει να θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή και ποιοτικά κεφάλαιο στον χώρο της γρήγορης μόδας, διατηρεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία με το πολύ πιο προσιτό αδελφάκι του, το διάσημο σε ολόκληρο τον πλανήτη Zara:να δημιουργήσει τάσεις που θα μπορούν να φτάσουν στην ντουλάπα κάθε γυναίκας στον κόσμο, κάνοντας τις εμφανίσεις της αληθινά ξεχωριστές σε τιμές που είναι εφικτό να πληρώσει ένα μέσο πορτοφόλι.

Η διαφορά με τα Uterqüe είναι το γεγονός ότι ο πήχης της ποιότητας έχει ανέβει περισσότερο και μαζί με αυτόν και ο πήχης της τιμής, με το κόστος, βέβαια, να παραμένει πολύ χαμηλότερο από εκείνο πίσω από ένα κομμάτι με την υπογραφή κάποιου μεγάλου οίκου μόδας. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η αισθητική και οι λεπτομέρειες στα ρούχα παραμένουν τόσο μοναδικές που δεν μπορείς παρά να νιώσεις ότι η επένδυση αξίζει τα χρήματα της.

Ειδικά αν θέλεις να αγοράσεις ένα αληθινά πολυτελές πανωφόρι που θα το έχεις μία ολόκληρη ζωή, τα Uterqüe είναι η ιδανική λύση, η κατάλληλη γέφυρα ανάμεσα σε μία αγορά-επένδυση και μία τιμή στην οποία μπορείς να ανταπεξέλθεις αν αποφασίσεις να κάνεις μερικές οικονομίες. Και κάπως έτσι αυτό το ξεχωριστό, ισπανικό brand εξελίσσεται σε κοινό μυστικό των στιλιστριών, αλλά και των celebrities, η μάρκα που διάθετει ολόκληρο το σύγχρονο πακέτο.

Εκτός από τα πανέμορφα παλτά που από αυθεντικό, πολυτελές μαλλί στα Uterqüe θα βρεις επίσης ποιοτικά δερμάτινα είδη και εντυπωσιακά αξεσουάρ που ξεχωρίζουν από απόσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Uterqüe Braided Heeled Sandals (£100)

Δες το εδώ

Uterqüe Long Fuchsia Blazer (£185)

Δες το εδώ

Uterqüe Long Dress With Neckline Detail (£185)

Δες το εδώ

Uterqüe Blue Leather Trench Coat (£375)

Δες το εδώ

Uterqüe Wool Jacket With Faux Pearl Buttons (£185)

Δες το εδώ

Uterqüe Wool Coat With Embellished Buttons (£255)

Δες το εδώ

Uterqüe Chenille Trousers (£125)

Kεντρική φωτό: Abaca Press

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram