Μέσα στα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν την εποχή του κορονοϊού, είχε αναπτυχθεί στον κόσμο της μόδας μία νέα εκτίμηση για τα κλασικά κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο και συνεχίζουν να αγαπιούνται όσες δεκαετίες κι αν περάσουν. 

Έτσι, τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει πολλές αναβιώσεις και πολλά διαχρονικά κομμάτια που έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια να δίνουν ξανά δυναμικό παρών, ορίζοντας το αειθαλές στυλ κάθε πραγματικά σικάτης γυναίκας.

Κάποια από αυτά ενδεχομένως να έχουμε «βαρεθεί» να το βλέπουμε, αλλά αυτό δεν τα κάνει λιγότερο γοητευτικά και ποθητά. Πιθανότατα αυτός είναι και ο λόγος που αυτή την άνοιξη όλα θα περιστρέφονται (και πάλι) γύρω από μία συγκεκριμένη μπλούζα, με ένα αξεπέραστο μοτίβο το οποίο μέσα στα χρόνο έγινε συνώνυμο της κομψότητας και ταυτίστηκε με πολύ διάσημες προσωπικότητες όπως η Γκρέις Κέλι, η Τζάκι Κένεντι Ωνάση και η Κοκό Σανέλ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

Πραγματικά, τις τάσεις της μόδας πολλοί εμίσησαν, τη μπλούζα μαρινιέρα όμως κανείς. Ειδικά αν αυτή συνοδεύεται από ένα όμορφο, σκουρόχρωμο τζιν και ένα ζευγάρι πάνινα αθλητικά παπούτσια.

Μάλιστα, πριν μπει η άνοιξη θα την βρεις κυριολεκτικά παντού. Από τους μεγάλους οίκους μόδας που την ανακάλυψαν από την αρχή μέχρι τις αλυσίδες που επενδύουν πάνω της. Πουλάει ήδη σαν τρελή και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την φορέσεις και φέτος και του χρόνου και για πολύ καιρό ακόμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Arket Cotton Wool Jumper (£79)

Δες το εδώ

H&M Fine-Knit Jumper (£18)

Δες το εδώ

Mango Striped Sweater With Zip (£36)

 Δες το εδώ

Mango Striped Cotton-Blend Sweatshirt (£30)

Δες το εδώ

Zara Striped Knit Sweater (£27.99)

Δες το εδώ

Zara Knit Sweater With Zip (£30)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS