Τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι τα high-rise τζιν με φαρδιά μπατζάκια (καμπάνα) είναι μία από τις σημαντικότερες τάσεις στα τζιν για το 2020, η επόμενη ερώτηση που έρχεται στο στο μυαλό μας είναι φυσικά, πώς να τα συνδυάσουμε, ώστε να να τα αναδείξουμε. 

Η Κέιτι Χολμς έχει την πιο σωστή απάντηση στην ερώτησή μας σχετικά με το στάιλινγκ του denim. Ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός φόρεσε ένα τέτοιο, ανοιχτόχρωμο, φαρδύ τζιν και το συνδύασε με το άλλο αγαπημένο της κομμάτι, την φαρδιά, oversized, μπεζ καμπαρντίνα. 

(Δείτε εδώ ένα αφιέρωμα στα τρεντ του 2020, που η Κέιτι Χολμς έχει ήδη φορέσει). 

Παρόλο που αναφερόμαστε σε δύο κλασικά κομμάτια της μόδας, φορεμένα μαζί αποκτούν πολύ σύγχρονη δομή πάνω στη γυναικεία φιγούρα, η οποία κερδίζει ένα πιο μοντέρνο status.

Η διαχρονική καμπαρντίνα εμφανίστηκε σε πολλές βασικές συλλογές S/S '20, συμπεριλαμβανομένης της Celine (όπου το στυλ ήταν πολύ παρόμοιο με αυτό που φοράει η Κέιτι Χολμς) και του JW Anderson. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι πασαρέλες και αυτή η «στολή« της Kέιτι είναι ξεκάθαρες ενδείξεις ότι αυτό το «βαρετό» σετάκι έχει οριστεί ως εξόχως σημαντικό για την άνοιξη. 

Δείτε το αγαπημένο outfit, το οποίο και επανέλαβε: 

(Wardrobe καμπαρντίνα ($1137), Reformation τζιν ($128), Zimmermann top ($425), Dorateymur ankle boots ($545))

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε ένα βίντεο με την Κέιτι Χολμς και την «περίφημη» oversized καμπαρντίνα της:

 

 

Φωτό: REUTERS/Annegret Hilse

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS